Artplant AS

Firmapresentasjon

Markedsinformasjon:
983 807 747 
Artplant AS  
Artplant AS 
 
 
 
Øvre Slotts gate 7, 0157 Oslo  
 
 
 
Oslo 
Oslo 
 
22 33 44 95 
 
 
 
 
Driftscore:
Produkter:
Juridisk informasjon:
 
Ja 
  
 
20.09.2001 
22.10.2001 
Utvikling av interaktive produkter og illustrasjoner samt andre typer programmering, samt enhver annen virksomhet som står i naturlig forhold til dette, herunder deltagelse i andre selskaper. Selskapet skal ikke produsere eller markedsføre produkter, direkte eller indirekte, av tvilsom moralsk karakter. 
 
AS 
5
 
 
Daglig leder alene. 
To styremedlemmer i fellesskap. 
Kart:
Juridiske personer:
Adm. direktør
802 000
27
-
Styrets leder
-
37
-
Styremedlem
-
27
-
Styremedlem
-
27
-
 

Forklaring styrescore:

Styrescore er en modell som vurderer din personlige styreverdi i det norske markedet. 100 poeng er maksimal styreverdi, 0 er minimal styreverdi. For å få en høy styreverdi (+50p) så tilsier det at du må sitte i tunge og ansvarsfulle styreverv. Har du en lav eller helt normal styreverdi (10-50p) så sitter du trolig i selskap som er unoterte, typiske SMB bedrifter og med forholdsvis begrenset økonomisk og juridisk ansvarsomfang. Typiske bedrifter som ofte kommer under 10 poeng er bla nyetablerte selskap eller selskap med svært begrenset økonomisk ansvar. For å komme frem til din styreverdi så vurderer modellen hvilke styreverv du har i dag. Samtidig analyserer vi disse styreengasjementene på viktige områder som juridisk faktorer, regnskapsbalansen, gjeldsansvar, selskapsstruktur, størrelsesbegreper, styresammensetning etc.

Ansettes det en ny daglig leder i inneværende regnskapsår kan publisert lønn være ukorrekt
Kontaktpersoner:
Aksjonærer:
2.08%
2.08%
3.54%

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold kan være forsinket i forhold til publisering av nye tall. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonær listene, kan du sende en email hit.

Presse:
Pressemeldinger levert av:
365Publish
Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!

Nyheter levert av:
365Publish

Henter...