Baltzeberg Regnskap AS

Firmapresentasjon

Markedsinformasjon:
912 444 880 
Baltzeberg Regnskap AS  
 
 
 
Breidablikkveien 11, 3216 Sandefjord  
 
 
 
Sandefjord 
Vestfold 
40 47 22 10 
 
 
 
 
Driftscore:
Produkter:
Juridisk informasjon:
 
Ja 
 
05.09.2013 
16.09.2013 
Salg av regnskaps- og konsulenttjenester innen økonomi og regnskap samt deltagelse i andre selskap som naturlig hører inn under dette. Selskapets virksomhet er investering i aksjer. 
 
AS 
2
 
 
 
Daglig leder alene. 
Kart:
Juridiske personer:
Adm. direktør
484 000
5
-
Styrets leder
-
5
-
Varamedlem
-
-
-
 

Forklaring styrescore:

Styrescore er en modell som vurderer din personlige styreverdi i det norske markedet. 100 poeng er maksimal styreverdi, 0 er minimal styreverdi. For å få en høy styreverdi (+50p) så tilsier det at du må sitte i tunge og ansvarsfulle styreverv. Har du en lav eller helt normal styreverdi (10-50p) så sitter du trolig i selskap som er unoterte, typiske SMB bedrifter og med forholdsvis begrenset økonomisk og juridisk ansvarsomfang. Typiske bedrifter som ofte kommer under 10 poeng er bla nyetablerte selskap eller selskap med svært begrenset økonomisk ansvar. For å komme frem til din styreverdi så vurderer modellen hvilke styreverv du har i dag. Samtidig analyserer vi disse styreengasjementene på viktige områder som juridisk faktorer, regnskapsbalansen, gjeldsansvar, selskapsstruktur, størrelsesbegreper, styresammensetning etc.

Ansettes det en ny daglig leder i inneværende regnskapsår kan publisert lønn være ukorrekt
Kontaktpersoner:
Aksjonærer:

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold kan være forsinket i forhold til publisering av nye tall. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonær listene, kan du sende en email hit.

Presse:
Pressemeldinger levert av:
365Publish
Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!

Nyheter levert av:
365Publish

Henter...