H2o Rør AS

Firmapresentasjon

Selskapet er konkurs
Markedsinformasjon:
913 009 010 
H2o Rør AS  
 
 
 
Løvhaugen 21, 1389 Heggedal  
 
 
 
Asker 
Akershus 
 
 
 
 
 
 
Driftscore:
Produkter:
Juridisk informasjon:
 
Ja 
 
01.12.2013 
31.12.2013 
VVS arbeid, herunder service og rehabilitering på boligmarkedet, og rørarbeid tilknyttet nyoppført bolig samt levering av VVS utstyr. 
 
AS 
1
 
 
 
Daglig leder alene eller styrets leder alene. 
Kart:
Juridiske personer:

Forklaring styrescore:

Styrescore er en modell som vurderer din personlige styreverdi i det norske markedet. 100 poeng er maksimal styreverdi, 0 er minimal styreverdi. For å få en høy styreverdi (+50p) så tilsier det at du må sitte i tunge og ansvarsfulle styreverv. Har du en lav eller helt normal styreverdi (10-50p) så sitter du trolig i selskap som er unoterte, typiske SMB bedrifter og med forholdsvis begrenset økonomisk og juridisk ansvarsomfang. Typiske bedrifter som ofte kommer under 10 poeng er bla nyetablerte selskap eller selskap med svært begrenset økonomisk ansvar. For å komme frem til din styreverdi så vurderer modellen hvilke styreverv du har i dag. Samtidig analyserer vi disse styreengasjementene på viktige områder som juridisk faktorer, regnskapsbalansen, gjeldsansvar, selskapsstruktur, størrelsesbegreper, styresammensetning etc.

Ansettes det en ny daglig leder i inneværende regnskapsår kan publisert lønn være ukorrekt
Kontaktpersoner:
Aksjonærer:

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold kan være forsinket i forhold til publisering av nye tall. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonær listene, kan du sende en email hit.

Presse:
Pressemeldinger levert av:
365Publish
Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!

Nyheter levert av:
365Publish

Henter...