ForsidenFirma-personStyre-rolleRegnskapProdukter-tjenesterRegnskapsrapportRankingKonkurrentanalyseDriftscoreSelskapsverdiKunngjøringerPresentasjon   Alarm-overvåkingAvanserte tjenesterpurehelp.se

Imento Telecom AS

Firmapresentasjon

Spørsmål eller endringerMarkedsinformasjon:
993 835 552 
Imento Telecom AS  

Imento Telecom AS 
 
Carlbergveien 6, 1526 Moss  
 
 
Rygge 
Østfold 
21 55 58 55  
21 03 73 01  
 
 
 
Spørsmål eller endringerJuridisk informasjon:
Ja 
5000 
25.02.2009 
09.03.2009 
Import av data og telecomutstyr samt salg av datautstyr, software og telecomutstyr foruten annen virksomhet som står i naturlig forbindelse til dette, herunder også deltakelse i andre selskaper med lignende formål. 
AS 
0
 
Daglig leder alene. Styrets leder alene. 
Styret i fellesskap. 
Juridiske personer:
Adm. direktør
 
-
Styrets leder
42
-
Styremedlem
41
-
Styremedlem
41
-
Styremedlem
41
-
 
Ønsker du også styreverv?Analyse på over 650.000 styre- og jobbkandidater?

Ønsker du å overvåke styret?

Forklaring styrescore:

Styrescore er en modell som vurderer din personlige styreverdi i det norske markedet. 100 poeng er maksimal styreverdi, 0 er minimal styreverdi. For å få en høy styreverdi (+50p) så tilsier det at du må sitte i tunge og ansvarsfulle styreverv. Har du en lav eller helt normal styreverdi (10-50p) så sitter du trolig i selskap som er unoterte, typiske SMB bedrifter og med forholdsvis begrenset økonomisk og juridisk ansvarsomfang. Typiske bedrifter som ofte kommer under 10 poeng er bla nyetablerte selskap eller selskap med svært begrenset økonomisk ansvar. For å komme frem til din styreverdi så vurderer modellen hvilke styreverv du har i dag. Samtidig analyserer vi disse styreengasjementene på viktige områder som juridisk faktorer, regnskapsbalansen, gjeldsansvar, selskapsstruktur, størrelsesbegreper, styresammensetning etc.

Ansettes det en ny daglig leder i inneværende regnskapsår kan publisert lønn være ukorrekt
Kontaktpersoner:
Aksjonærer:
25.00%
 Sjekk aksjonærnettverket

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold kan være forsinket i forhold til publisering av nye tall. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonær listene, kan du sende en email hit.

Produkter/Tjenester:
Kart:
Pressemeldinger:
Presseklipp:
    - Vi finner jobbtalentene som kan forbedre nøkkeltallene dine!