Imento Telecom AS

Firmapresentasjon

Markedsinformasjon:
993 835 552 
Imento Telecom AS  

Imento Telecom AS 
 
 
Carlbergveien 6, 1526 Moss  
 
 
 
Rygge 
Østfold 
21 03 73 00 
21 03 73 01 
 
 
 
 
Driftscore:
Produkter:
Juridisk informasjon:
 
Ja 
 
25.02.2009 
09.03.2009 
Import av data og telecomutstyr samt salg av datautstyr, software og telecomutstyr foruten annen virksomhet som står i naturlig forbindelse til dette, herunder også deltakelse i andre selskaper med lignende formål. 
 
AS 
0
 
 
Daglig leder alene. Styrets leder alene. 
Styret i fellesskap. 
Kart:
Juridiske personer:

Forklaring styrescore:

Styrescore er en modell som vurderer din personlige styreverdi i det norske markedet. 100 poeng er maksimal styreverdi, 0 er minimal styreverdi. For å få en høy styreverdi (+50p) så tilsier det at du må sitte i tunge og ansvarsfulle styreverv. Har du en lav eller helt normal styreverdi (10-50p) så sitter du trolig i selskap som er unoterte, typiske SMB bedrifter og med forholdsvis begrenset økonomisk og juridisk ansvarsomfang. Typiske bedrifter som ofte kommer under 10 poeng er bla nyetablerte selskap eller selskap med svært begrenset økonomisk ansvar. For å komme frem til din styreverdi så vurderer modellen hvilke styreverv du har i dag. Samtidig analyserer vi disse styreengasjementene på viktige områder som juridisk faktorer, regnskapsbalansen, gjeldsansvar, selskapsstruktur, størrelsesbegreper, styresammensetning etc.

Ansettes det en ny daglig leder i inneværende regnskapsår kan publisert lønn være ukorrekt
Kontaktpersoner:
Aksjonærer:
100.00%

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold kan være forsinket i forhold til publisering av nye tall. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonær listene, kan du sende en email hit.

Presse:
Pressemeldinger levert av:
365Publish
Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!

Nyheter levert av:
365Publish

Henter...