ForsidenFirma-personStyre-rolleRegnskapProdukter-tjenesterRegnskapsrapportRankingKonkurrentanalyseDriftscoreSelskapsverdiKunngjøringerPresentasjon   Alarm-overvåkingAvanserte tjenesterpurehelp.se

Mp Pensjon Pk

Firmapresentasjon

Spørsmål eller endringerMarkedsinformasjon:
938 465 606 
Mp Pensjon Pk  
Tine Pensjonskasse 
Mp Pensjon
Mp Pensjon Pk 
 
Lakkegata 23, 0187 Oslo  
Postboks 665, 0106 Oslo  
 
Oslo 
Oslo 
22 40 48 50  
22 40 48 79  
 
 
 
Spørsmål eller endringerJuridisk informasjon:
Ja 
30.11.1944 
20.02.1995 
Forvalte foretakets pensjonsordning for dets ansatte og pensjonister og tilknyttet virksomhet som beskrevet i avtale mellom pensjonskassen og foretaket. Tilknyttet virksomhet omfatter utstedelse av fripoliser og adgang til å tilby fortsettelsesforsikringer. Pensjonskassen kan også omfatte forvaltning av pensjonsordning for andre foretak som inngår i samme konsern som foretaket dersom styret i foretaket og styrene i de aktuelle foretakene har fattet vedtak om dette. 
PK 
9
 
 
Styret i fellesskap eller daglig leder alene. 
Juridiske personer:
Adm. direktør
 
-
Styrets leder
58
-
Nestformann
0
-
Styremedlem
17
-
Styremedlem
35
-
Styremedlem
0
-
Styremedlem
0
-
Styremedlem
0
-
Varamedlem
14
-
Varamedlem
0
-
Varamedlem
11
-
Varamedlem
12
-
Varamedlem
0
-
 
Ønsker du også styreverv?Analyse på over 650.000 styre- og jobbkandidater?

Ønsker du å overvåke styret?

Forklaring styrescore:

Styrescore er en modell som vurderer din personlige styreverdi i det norske markedet. 100 poeng er maksimal styreverdi, 0 er minimal styreverdi. For å få en høy styreverdi (+50p) så tilsier det at du må sitte i tunge og ansvarsfulle styreverv. Har du en lav eller helt normal styreverdi (10-50p) så sitter du trolig i selskap som er unoterte, typiske SMB bedrifter og med forholdsvis begrenset økonomisk og juridisk ansvarsomfang. Typiske bedrifter som ofte kommer under 10 poeng er bla nyetablerte selskap eller selskap med svært begrenset økonomisk ansvar. For å komme frem til din styreverdi så vurderer modellen hvilke styreverv du har i dag. Samtidig analyserer vi disse styreengasjementene på viktige områder som juridisk faktorer, regnskapsbalansen, gjeldsansvar, selskapsstruktur, størrelsesbegreper, styresammensetning etc.

Ansettes det en ny daglig leder i inneværende regnskapsår kan publisert lønn være ukorrekt
Kontaktpersoner:
Aksjonærer:
 Sjekk aksjonærnettverket

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold kan være forsinket i forhold til publisering av nye tall. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonær listene, kan du sende en email hit.

Produkter/Tjenester:
Kart:
Pressemeldinger:
Presseklipp:
    - Vi finner jobbtalentene som kan forbedre nøkkeltallene dine!