Nbi Kompetansepartner AS

Firmapresentasjon

Markedsinformasjon:
982 075 505 
Nbi Kompetansepartner AS  
Logitransport AS
Nbi Kompetansepartner AS 
 
 
Ringgata 40, 1723 Sarpsborg  
Ringgata 40, 1723 Sarpsborg  
 
 
Sarpsborg 
Østfold 
69 90 88 01 
69 90 88 01 
 
 
 
Driftscore:
Juridisk informasjon:
 
Ja 
  
 
02.05.2000 
07.06.2000 
Undervisning og opplæringsprogrammer rettet mot bedrifter, industri og det offentlige markedet, samt konsulent og prosjektvirksomhet knyttet til dette. Selskapet har også anledning til å investere i selskaper med tilsvarende virksomhet eller supplerende virksomhet, eller annen investeringsvirksomhet som selskapet finner formålstjenelig. 
 
AS 
36
 
 
Styrets leder alene. Daglig leder alene. 
Styrets leder alene. Daglig leder alene. 
Kart:
Juridiske personer:
Adm. direktør
750 000
23
-
Styrets leder
-
23
-
Varamedlem
-
-
-
 

Forklaring styrescore:

Styrescore er en modell som vurderer din personlige styreverdi i det norske markedet. 100 poeng er maksimal styreverdi, 0 er minimal styreverdi. For å få en høy styreverdi (+50p) så tilsier det at du må sitte i tunge og ansvarsfulle styreverv. Har du en lav eller helt normal styreverdi (10-50p) så sitter du trolig i selskap som er unoterte, typiske SMB bedrifter og med forholdsvis begrenset økonomisk og juridisk ansvarsomfang. Typiske bedrifter som ofte kommer under 10 poeng er bla nyetablerte selskap eller selskap med svært begrenset økonomisk ansvar. For å komme frem til din styreverdi så vurderer modellen hvilke styreverv du har i dag. Samtidig analyserer vi disse styreengasjementene på viktige områder som juridisk faktorer, regnskapsbalansen, gjeldsansvar, selskapsstruktur, størrelsesbegreper, styresammensetning etc.

Ansettes det en ny daglig leder i inneværende regnskapsår kan publisert lønn være ukorrekt
Kontaktpersoner:
Aksjonærer:

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold kan være forsinket i forhold til publisering av nye tall. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonær listene, kan du sende en email hit.

Presse:
Pressemeldinger levert av:
365Publish
Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!

Nyheter levert av:
365Publish

Henter...