ForsidenFirma-personStyre-rolleRegnskapProdukter-tjenesterRegnskapsrapportRankingKonkurrentanalyseDriftscoreSelskapsverdiKunngjøringerPresentasjon   Alarm-overvåkingAvanserte tjenesterpurehelp.se

Norsk Garanti Institutt AS

Firmapresentasjon

Spørsmål eller endringerMarkedsinformasjon:
987 465 689 
Norsk Garanti Institutt AS  
 
Foretaket har ingen tilsynelatende form for aktivitet 
Observatorie Terasse 6 A, 0270 Oslo  
Postboks 2423, 0201 Oslo  
 
Oslo 
Oslo 
90 08 48 22  
 
 
 
 
Spørsmål eller endringerJuridisk informasjon:
Nei 
01.11.2004 
10.11.2004 
Bistand ved kjøp og salg av fast eiendom samt eie og leie/utleie eiendommer eller eie selskaper som driver med slik virksomhet. 
AS 
0
 
 
Styrets leder alene. 
Juridiske personer:
Adm. direktør
 
-
Styrets leder
9
-
Varamedlem
35
-
 
Ønsker du også styreverv?Analyse på over 650.000 styre- og jobbkandidater?

Ønsker du å overvåke styret?

Forklaring styrescore:

Styrescore er en modell som vurderer din personlige styreverdi i det norske markedet. 100 poeng er maksimal styreverdi, 0 er minimal styreverdi. For å få en høy styreverdi (+50p) så tilsier det at du må sitte i tunge og ansvarsfulle styreverv. Har du en lav eller helt normal styreverdi (10-50p) så sitter du trolig i selskap som er unoterte, typiske SMB bedrifter og med forholdsvis begrenset økonomisk og juridisk ansvarsomfang. Typiske bedrifter som ofte kommer under 10 poeng er bla nyetablerte selskap eller selskap med svært begrenset økonomisk ansvar. For å komme frem til din styreverdi så vurderer modellen hvilke styreverv du har i dag. Samtidig analyserer vi disse styreengasjementene på viktige områder som juridisk faktorer, regnskapsbalansen, gjeldsansvar, selskapsstruktur, størrelsesbegreper, styresammensetning etc.

Ansettes det en ny daglig leder i inneværende regnskapsår kan publisert lønn være ukorrekt
Kontaktpersoner:
Aksjonærer:
100.00%
 Sjekk aksjonærnettverket

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold kan være forsinket i forhold til publisering av nye tall. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonær listene, kan du sende en email hit.

Produkter/Tjenester:
Kart:
Pressemeldinger:
Presseklipp:
    - Vi finner jobbtalentene som kan forbedre nøkkeltallene dine!