ForsidenFirma-personStyre-rolleRegnskapProdukter-tjenesterRegnskapsrapportRankingKonkurrentanalyseDriftscoreSelskapsverdiKunngjøringerPresentasjon   Alarm-overvåkingAvanserte tjenesterpurehelp.se

Os Kaiservice AS

Firmapresentasjon

Spørsmål eller endringerMarkedsinformasjon:
985 449 538 
Os Kaiservice AS  
Bjørk Prosjekt Service AS 
 
Austre Lurane 17, 5200 Os  
 
 
Os (hordaland) 
Hordaland 
91 12 73 00  
 
 
 
 
Spørsmål eller endringerJuridisk informasjon:
Nei 
20000 
 
01.02.2003 
06.03.2003 
Kaibygging, kjøp og salg av varer, utstyr, eiendom, samt utleie av personell og utstyr og alt som har sammenheng med dette. 
AS 
6
 
 
Styrets leder alene. 
Juridiske personer:
Adm. direktør
723 000
-
Styrets leder
22
-
Styremedlem
21
-
Varamedlem
0
-
 
Ønsker du også styreverv?Analyse på over 650.000 styre- og jobbkandidater?

Ønsker du å overvåke styret?

Forklaring styrescore:

Styrescore er en modell som vurderer din personlige styreverdi i det norske markedet. 100 poeng er maksimal styreverdi, 0 er minimal styreverdi. For å få en høy styreverdi (+50p) så tilsier det at du må sitte i tunge og ansvarsfulle styreverv. Har du en lav eller helt normal styreverdi (10-50p) så sitter du trolig i selskap som er unoterte, typiske SMB bedrifter og med forholdsvis begrenset økonomisk og juridisk ansvarsomfang. Typiske bedrifter som ofte kommer under 10 poeng er bla nyetablerte selskap eller selskap med svært begrenset økonomisk ansvar. For å komme frem til din styreverdi så vurderer modellen hvilke styreverv du har i dag. Samtidig analyserer vi disse styreengasjementene på viktige områder som juridisk faktorer, regnskapsbalansen, gjeldsansvar, selskapsstruktur, størrelsesbegreper, styresammensetning etc.

Ansettes det en ny daglig leder i inneværende regnskapsår kan publisert lønn være ukorrekt
Kontaktpersoner:
Aksjonærer:
50.00%
 Sjekk aksjonærnettverket

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold kan være forsinket i forhold til publisering av nye tall. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonær listene, kan du sende en email hit.

Produkter/Tjenester:
Kart:
Pressemeldinger:
Presseklipp:
    - Vi finner jobbtalentene som kan forbedre nøkkeltallene dine!