ForsidenFirma-personStyre-rolleRegnskapProdukter-tjenesterRegnskapsrapportRankingKonkurrentanalyseDriftscoreSelskapsverdiKunngjøringerPresentasjon   Alarm-overvåkingAvanserte tjenesterpurehelp.se

Sobona AS

Firmapresentasjon

Spørsmål eller endringerMarkedsinformasjon:
980 249 891 
Sobona AS  
 
 
C/o Mercur Maritime AS Mercurveien 53, 9408 Harstad  
C/o Mercur Maritime AS, 9498 Harstad  
 
Harstad 
Troms 
91 72 65 99  
77 01 66 01  
 
 
 
Spørsmål eller endringerJuridisk informasjon:
Ja 
65000 
13.10.1998 
04.11.1998 
Rådgivnings- og investeringsvirksomhet, kjøp, salg og investeringer i diverse aktiva, herunder eiendom, skip og verdipapirer, gi lån, delta i selskaper med samme virksomhet, samt hva som står i forbindele med dette. 
AS 
1
 
Styrets leder alene. 
Styrets leder alene. To styremedlemmer i fellesskap. 
Eierposter andre selskaper:
Juridiske personer:
Adm. direktør
71 000
-
Styrets leder
49
-
Styremedlem
47
-
Styremedlem
57
-
 
Ønsker du også styreverv?Analyse på over 650.000 styre- og jobbkandidater?

Ønsker du å overvåke styret?

Forklaring styrescore:

Styrescore er en modell som vurderer din personlige styreverdi i det norske markedet. 100 poeng er maksimal styreverdi, 0 er minimal styreverdi. For å få en høy styreverdi (+50p) så tilsier det at du må sitte i tunge og ansvarsfulle styreverv. Har du en lav eller helt normal styreverdi (10-50p) så sitter du trolig i selskap som er unoterte, typiske SMB bedrifter og med forholdsvis begrenset økonomisk og juridisk ansvarsomfang. Typiske bedrifter som ofte kommer under 10 poeng er bla nyetablerte selskap eller selskap med svært begrenset økonomisk ansvar. For å komme frem til din styreverdi så vurderer modellen hvilke styreverv du har i dag. Samtidig analyserer vi disse styreengasjementene på viktige områder som juridisk faktorer, regnskapsbalansen, gjeldsansvar, selskapsstruktur, størrelsesbegreper, styresammensetning etc.

Ansettes det en ny daglig leder i inneværende regnskapsår kan publisert lønn være ukorrekt
Kontaktpersoner:
Aksjonærer:
50.36%
49.64%
 Sjekk aksjonærnettverket

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold kan være forsinket i forhold til publisering av nye tall. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonær listene, kan du sende en email hit.

Produkter/Tjenester:
Kart:
Pressemeldinger:
Presseklipp:
    - Vi finner jobbtalentene som kan forbedre nøkkeltallene dine!