Sy Avalon AS

Firmapresentasjon

Selskapet er konkurs
Markedsinformasjon:
998 369 215 
Sy Avalon AS  
Areal 

Areal Bygg og Innredning AS 
 
 
Solliveien 8, 4020 Stavanger  
 
 
 
Stavanger 
Rogaland 
40 06 12 01 
 
 
 
 
 
Driftscore:
Produkter:
Juridisk informasjon:
 
Nei 
 
22.04.2012 
14.05.2012 
Bygg og anlegg. Selskapet skal drive med mindre bygg og renoveringsprosjekter. Firmaet skal kalkulere byggeoppdrag for andre selskap. Utleie. Firmaet skal drive utleie av S/Y Avalon i Norge, Middelhavet, Karibien og andre områder hvor båten måtte befinne seg. Firmaet skal drive utleie av boliger. 
 
AS 
9
 
 
 
Styrets leder alene. Eyvind Henriksen 
Kart:
Juridiske personer:
Adm. direktør
41 000
-
-
Styrets leder
-
8
-
Varamedlem
-
-
-
 

Forklaring styrescore:

Styrescore er en modell som vurderer din personlige styreverdi i det norske markedet. 100 poeng er maksimal styreverdi, 0 er minimal styreverdi. For å få en høy styreverdi (+50p) så tilsier det at du må sitte i tunge og ansvarsfulle styreverv. Har du en lav eller helt normal styreverdi (10-50p) så sitter du trolig i selskap som er unoterte, typiske SMB bedrifter og med forholdsvis begrenset økonomisk og juridisk ansvarsomfang. Typiske bedrifter som ofte kommer under 10 poeng er bla nyetablerte selskap eller selskap med svært begrenset økonomisk ansvar. For å komme frem til din styreverdi så vurderer modellen hvilke styreverv du har i dag. Samtidig analyserer vi disse styreengasjementene på viktige områder som juridisk faktorer, regnskapsbalansen, gjeldsansvar, selskapsstruktur, størrelsesbegreper, styresammensetning etc.

Ansettes det en ny daglig leder i inneværende regnskapsår kan publisert lønn være ukorrekt
Kontaktpersoner:
Aksjonærer:

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold kan være forsinket i forhold til publisering av nye tall. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonær listene, kan du sende en email hit.

Presse:
Pressemeldinger levert av:
365Publish
Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!

Nyheter levert av:
365Publish

Henter...