System-revisjon AS

Firmapresentasjon

Markedsinformasjon:
931 000 829 
System-revisjon AS  
skattefradrag 
 
 
Foretaket har ingen tilsynelatende form for aktivitet 
Gommerudveien 13c, 1348 Rykkinn  
Postboks 85, 1333 Kolsås  
 
 
Bærum 
Akershus 
67 18 00 70 
 
 
 
 
 
Driftscore:
Produkter:
Juridisk informasjon:
 
Nei 
 
01.12.1976 
23.03.1990 
Revisjon, regnskapsføring, årsoppgjør, oppfølging av bedrifter, kjøp og salg av bedrifter, konsulentvirksomhet, servicetjenester, eiendomsdrift, kjøp og salg av eiendommer, investeringsvirksomhet, diverse forretningsvirksomhet bl.a. ved å delta i og eie selskaper av beslektet art - samt annen virksomhet som naturlig hører inn under det foran nevnte. 
 
AS 
0
 
 
 
Daglig leder alene. Styrets leder alene. 
Kart:
Juridiske personer:

Forklaring styrescore:

Styrescore er en modell som vurderer din personlige styreverdi i det norske markedet. 100 poeng er maksimal styreverdi, 0 er minimal styreverdi. For å få en høy styreverdi (+50p) så tilsier det at du må sitte i tunge og ansvarsfulle styreverv. Har du en lav eller helt normal styreverdi (10-50p) så sitter du trolig i selskap som er unoterte, typiske SMB bedrifter og med forholdsvis begrenset økonomisk og juridisk ansvarsomfang. Typiske bedrifter som ofte kommer under 10 poeng er bla nyetablerte selskap eller selskap med svært begrenset økonomisk ansvar. For å komme frem til din styreverdi så vurderer modellen hvilke styreverv du har i dag. Samtidig analyserer vi disse styreengasjementene på viktige områder som juridisk faktorer, regnskapsbalansen, gjeldsansvar, selskapsstruktur, størrelsesbegreper, styresammensetning etc.

Ansettes det en ny daglig leder i inneværende regnskapsår kan publisert lønn være ukorrekt
Kontaktpersoner:
Aksjonærer:

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold kan være forsinket i forhold til publisering av nye tall. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonær listene, kan du sende en email hit.

Presse:
Pressemeldinger levert av:
365Publish
Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!

Nyheter levert av:
365Publish

Henter...