Total Solutions AS

Firmapresentasjon

Selskapet er konkurs
Markedsinformasjon:
996 319 075 
Total Solutions AS  
 
 
 
Hanevalsvevet 86, 3277 Steinsholt  
 
 
 
Lardal 
Vestfold 
94 15 38 48 
 
 
 
 
 
Driftscore:
Produkter:
Juridisk informasjon:
 
Ja 
 
03.12.2010 
18.12.2010 
Oppføring av bygninger, snekkerarbeid og lignende samt utleie av arbeidskraft og hva dermed står i forbindelse samt deltagelse i andre selskaper og virksomheter 
 
AS 
3
 
 
Styrets leder alene. 
Styrets leder alene. 
Kart:
Juridiske personer:
Adm. direktør
-
9
-
Styrets leder
-
9
-
Varamedlem
-
-
-
 

Forklaring styrescore:

Styrescore er en modell som vurderer din personlige styreverdi i det norske markedet. 100 poeng er maksimal styreverdi, 0 er minimal styreverdi. For å få en høy styreverdi (+50p) så tilsier det at du må sitte i tunge og ansvarsfulle styreverv. Har du en lav eller helt normal styreverdi (10-50p) så sitter du trolig i selskap som er unoterte, typiske SMB bedrifter og med forholdsvis begrenset økonomisk og juridisk ansvarsomfang. Typiske bedrifter som ofte kommer under 10 poeng er bla nyetablerte selskap eller selskap med svært begrenset økonomisk ansvar. For å komme frem til din styreverdi så vurderer modellen hvilke styreverv du har i dag. Samtidig analyserer vi disse styreengasjementene på viktige områder som juridisk faktorer, regnskapsbalansen, gjeldsansvar, selskapsstruktur, størrelsesbegreper, styresammensetning etc.

Ansettes det en ny daglig leder i inneværende regnskapsår kan publisert lønn være ukorrekt
Kontaktpersoner:
Aksjonærer:
100.00%

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold kan være forsinket i forhold til publisering av nye tall. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonær listene, kan du sende en email hit.

Presse:
Pressemeldinger levert av:
365Publish
Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!

Nyheter levert av:
365Publish

Henter...