Vegservice AS

Firmapresentasjon

Markedsinformasjon:
998 467 969 
Vegservice AS  

Vegrydding AS 
 
 
, 6872 Luster  
 
 
 
Luster 
Sogn og fjordane 
93 83 25 53 
 
 
 
 
 
Driftscore:
Produkter:
Juridisk informasjon:
 
Ja 
 
02.05.2012 
07.06.2012 
Rydding og vedlikehald av vegar. Skiltoppsetting, vedlikehald av skilt. Maskinforflytting, masseforflytting. Bygging av gang og sykkelveg. Tømmerdrift og transport samt andre produkt/ tenester som naturleg høyrer saman med dette, herunder å ta del i andre selskap med liknande verksemd, kjøp og sal av aksjar eller på annan måte gjera seg interessert i andre føretak. 
 
AS 
7
 
 
 
Styrets leder og ett styremedlem i fellesskap. 
Kart:
Juridiske personer:

Forklaring styrescore:

Styrescore er en modell som vurderer din personlige styreverdi i det norske markedet. 100 poeng er maksimal styreverdi, 0 er minimal styreverdi. For å få en høy styreverdi (+50p) så tilsier det at du må sitte i tunge og ansvarsfulle styreverv. Har du en lav eller helt normal styreverdi (10-50p) så sitter du trolig i selskap som er unoterte, typiske SMB bedrifter og med forholdsvis begrenset økonomisk og juridisk ansvarsomfang. Typiske bedrifter som ofte kommer under 10 poeng er bla nyetablerte selskap eller selskap med svært begrenset økonomisk ansvar. For å komme frem til din styreverdi så vurderer modellen hvilke styreverv du har i dag. Samtidig analyserer vi disse styreengasjementene på viktige områder som juridisk faktorer, regnskapsbalansen, gjeldsansvar, selskapsstruktur, størrelsesbegreper, styresammensetning etc.

Ansettes det en ny daglig leder i inneværende regnskapsår kan publisert lønn være ukorrekt
Kontaktpersoner:
Aksjonærer:
50.00%

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold kan være forsinket i forhold til publisering av nye tall. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonær listene, kan du sende en email hit.

Presse:
Pressemeldinger levert av:
365Publish
Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!

Nyheter levert av:
365Publish

Henter...