Z Bulk AS

Firmapresentasjon

Selskapet er konkurs
Markedsinformasjon:
968 860 577 
Z Bulk AS  
Eastern Bulk Carriers AS 
 
 
Strandveien 15 A, 1366 Lysaker  
Postboks 132, 1326 Lysaker  
 
 
Bærum 
Akershus 
67 10 99 00 
67 10 99 01 
 
 
 
 
Driftscore:
Produkter:
Juridisk informasjon:
 
Ja 
 
03.02.1994 
07.03.1994 
Eie og drive innleide og egne skip samt det som står i forbindelse med dette herunder deltagelse i andre selskaper med tilsvarende virksomhet gjennom egenkapitalinnskudd, lån, garantier eller på annen måte. 
 
AS 
15
 
 
 
Styrets medlemmer hver for seg. 
Kart:
Eierposter andre norske selskaper:
Juridiske personer:

Forklaring styrescore:

Styrescore er en modell som vurderer din personlige styreverdi i det norske markedet. 100 poeng er maksimal styreverdi, 0 er minimal styreverdi. For å få en høy styreverdi (+50p) så tilsier det at du må sitte i tunge og ansvarsfulle styreverv. Har du en lav eller helt normal styreverdi (10-50p) så sitter du trolig i selskap som er unoterte, typiske SMB bedrifter og med forholdsvis begrenset økonomisk og juridisk ansvarsomfang. Typiske bedrifter som ofte kommer under 10 poeng er bla nyetablerte selskap eller selskap med svært begrenset økonomisk ansvar. For å komme frem til din styreverdi så vurderer modellen hvilke styreverv du har i dag. Samtidig analyserer vi disse styreengasjementene på viktige områder som juridisk faktorer, regnskapsbalansen, gjeldsansvar, selskapsstruktur, størrelsesbegreper, styresammensetning etc.

Ansettes det en ny daglig leder i inneværende regnskapsår kan publisert lønn være ukorrekt
Kontaktpersoner:
Aksjonærer:

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold kan være forsinket i forhold til publisering av nye tall. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonær listene, kan du sende en email hit.

Presse:
Pressemeldinger levert av:
365Publish
Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!

Nyheter levert av:
365Publish

Henter...