Norsk

Tormatic as ble etablert i 1968 og er i dag med sine mer en 45 år, en ledende leverandør av instrumentering til det norske markedet! Produktene er fordelt på fire hovedgrupper: Automatisering, Prosess, Intrumentering / kalibrering og Elektro.
Vårt leveringsprogram er bredt for i størst mulig grad å kunne tilby en helhetlig løsning. Dette kompletteres av en kvalifisert stab som i dag teller 16 kollegaer, hvor flertallet er ingeniører/teknikere.
Vi mener det er avgjørende å kunne gi best mulig svar, uansett om spørsmålet dreier seg om applikasjons/teknisk support eller f.eks. logistikk - riktig vare skal være på riktig sted til rett tid! Dette er også grunnen til at vi stadig velger å utvide antall lagerførte produkter for omgående levering.
Våre leverandører er ikke døgnfluer, men solide størrelser i sitt respektive fagfelt. De aller fleste har vi samarbeidet med i mange år, derfor kan vi av erfaring si at kvaliteten er satt i høysetet.
Tormatic as var det første instrumenteringsfirmaet i Norge som ble ISO-sertifisert, så tidlig som i 1993. Kvaliteten i arbeidsprosesser og leveranserutiner dokumenteres gjennom vårt ISO 9001:2008 sertifikat.

Vi ønsker å vise deg et gjennomsnitt av vårt leveringsprogram her på hjemmesiden våre, og håper du finner det du er på jakt etter!

Vennlig hilsen
Tor Øystein Edvardsen
Daglig leder

 

 

Pressemeldinger365Publish

Fant ingen pressemeldinger

Nyheter

Fant ingen relevante nyheter