Foretak

920667414
AS
Pitstop AS
24/7-senteret AS
C/o Fana Sparebank Sartorgården Bildøyvegen 11c, 5353 Straume
Hordaland
Fjell
22.03.2018
28.03.2018
Nei
30.000
Sosialt entreprenørskap og sosial tjenesteinnovasjon. Etter PitStop-modellen skal selskapet arbeide for å forebygge fattigdom og sosial eksklusjon, samt det som naturlig står i forbindelse med dette, med særlig tilpassede tiltak rettet mot utsatte målgrupper. Selskapets virksomhet skal drives i overensstemmelse med PitStop Norges verdigrunnlag.
Daglig leder alene. Styrets leder alene.

Annonse

Pitstop AS er oppført på adressen «C/o Fana Sparebank Sartorgården Bildøyvegen 11c, 5353 Straume» og ble registrert 28.03.2018 som et AS med aksjekapital NOK 30 000.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Andre sosialtjenester uten botilbud

Styret består av 2 menn og 1 kvinne og med en gjennomsnittlig alder på 50 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 45 poeng, laveste personlige styrescore er 13 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 26,00 poeng.

Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Juridiske personer

13
Adm. direktør

13
Styrets leder
20
Styremedlem
45
Styremedlem
 

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:

Alle tall er i hele tusen, med mindre annen enhet er oppgitt.

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Sjekk aksjonærnettverket

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!