Foretak

917862753
DA
360 Handel DA
V/ Niclas Berg Lundekroken 28, 1396 Billingstad
Akershus
Asker
23.09.2016
11.10.2016
Nei
Drift av handelsvirksomhet, hovedsaklig basert på kjøp og distribusjon av lavkostnadsvarer i form av import og engros, detaljsalg og franchise, og annen aktivitet som er naturlig i tilknytning til dette, herunder også investeringer i andre foretak og fast eiendom.
Deltakerne i fellesskap. Prokura i fellesskap: Niclas Berg, Frode Juliussen

Annonse

360 Handel DA er oppført på adressen «V/ Niclas Berg Lundekroken 28, 1396 Billingstad» og ble registrert 11.10.2016 som et DA.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Engroshandel med husholdningsvarer og varer til personlig bruk ikke nevnt annet sted

Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Juridiske personer

-
Kontaktperson
 

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:
50.00%

Alle tall er i hele tusen, med mindre annen enhet er oppgitt.

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Sjekk aksjonærnettverket

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!