Foretak

992655976
DA
3 Gode Naboer Melk og Kjøtt DA
3 Gode Naboer Melk Og Kjøtt DA
Vollaveien 169, 7770 Flatanger
91871893
Flatanger
09.05.2008
26.05.2008
Nei
Drive felles melk- og kjøttproduksjon for best mulig rasjonell utnytting av nytt fjøs, deltakernes egne jordbruksareal, samt eventuelt forpakta areal. Samdrifta skal gi muligheter for ordna arbeidsforhold, fritid og ferie for deltakerne. I tillegg kan samdrifta etablere anna virksomhet som direkte knytter seg til landbruksnæringa.
Styret i fellesskap.

Annonse

3 Gode Naboer Melk og Kjøtt DA er oppført på adressen «Vollaveien 169, 7770 Flatanger» og ble registrert 26.05.2008 som et DA.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Melkeproduksjon på storfe

Styret består av 3 menn og ingen kvinner og med en gjennomsnittlig alder på 47 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 10 poeng, laveste personlige styrescore er 0 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 3,33 poeng.

Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Juridiske personer

-
Adm. direktør

-
Styrets leder
10
Styremedlem
-
Styremedlem
 

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:
Andre
0.01%

Alle tall er i hele tusen, med mindre annen enhet er oppgitt.

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Sjekk aksjonærnettverket

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!