Sjekk kredittstatus her

Foretak

913376064
SA
4640 Søgne Sa
V/terje Pettersen Tangvallveien 1, 4640 Søgne
90938918

Dropp gamle utdaterte finansierings­løsninger og se på nye innovative alternativ her.


Agder
Kristiansand
23.01.2014
03.07.2014
0
Nei
Bidra til økt verdiskaping for medlemmene, og stimulere til økt produksjon av matprodukter basert på lokale råvarer gjennom: a. Å legge til rette for samarbeid mellom medlemmene i Samvirkeorganisasjonen b. Synliggjøring av samarbeidet og nettverket utad c. Forvaltning og markedsføring av det felles varemerket 4640 SØGNE. d. Markedsføring av produkter fra medlemmene. e. Å være et lønnsomt og faglig sterkt produsentnettverk for medlemmene.
Terje Øydne Pettersen

4640 Søgne Sa er oppført på adressen «V/terje Pettersen Tangvallveien 1, 4640 Søgne» og ble registrert 03.07.2014 som et SA.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Engroshandel med bredt utvalg av nærings- og nytelsesmidler (46390)

Styret består av 2 menn og 1 kvinne og med en gjennomsnittlig alder på 49 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 40 poeng, laveste personlige styrescore er 8 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 21,67 poeng.

Finansieringsanalyse

Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Inkassoanalyse

Axactor logo

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

Kredittinformasjon

KREDITTLIMIT: ???
AKTUELL HENDELSE: ???
???
Kredittverdighet

Juridiske roller

 

Styreleder har ansvaret for sikkerheten

SE RISIKOANALYSEN
 

17
Adm. direktør


17
Styrets leder

8
Styre­medlem

40
Styre­medlem

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Bærekraft

Fremtiden tilhører virksomheter som tar samfunnsansvar. Investorer flytter kapitalen, staten bruker innkjøpsmakten og konsumentene tar klare produktvalg. Uten en aktiv bærekraftstrategi utsetter mange seg for stor markedsrisiko nå. Med enkle tiltak kan du redusere risiko - ta kontakt

KLIMAREGNSKAP

Staten skal nå øke vektleggingen av miljø og bærekraft i offentlige anbud til 30%. Et klimaregnskap er en god begynnelse.

SBT ANALYSE

Mange selskap ønsker nå å bidra med sin andel av jobben for å holde global temperaturøkning under 2° målet. Vi gjør analysen.

ESG RAPPORTERING

Vi setter opp en spennende Bærekraftrapport basert på standard ESG-kriterier (Environmental, Social and Corporate Governance).

TCFD RAPPORTERING

Mange selskap ønsker nå å rapportere om egen klimarisiko til det finansielle markedet. Vi gjør en detaljert risikoanalyse.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.