Foretak

913376064
SA
4640 Søgne Sa
V/terje Pettersen Tangvallveien 1, 4640 Søgne
90938918
Søgne
23.01.2014
03.07.2014
Nei
Bidra til økt verdiskaping for medlemmene, og stimulere til økt produksjon av matprodukter basert på lokale råvarer gjennom: a. Å legge til rette for samarbeid mellom medlemmene i Samvirkeorganisasjonen b. Synliggjøring av samarbeidet og nettverket utad c. Forvaltning og markedsføring av det felles varemerket 4640 SØGNE. d. Markedsføring av produkter fra medlemmene. e. Å være et lønnsomt og faglig sterkt produsentnettverk for medlemmene.
Terje Øydne Pettersen

Annonse

4640 Søgne Sa er oppført på adressen «V/terje Pettersen Tangvallveien 1, 4640 Søgne» og ble registrert 03.07.2014 som et SA.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Engroshandel med bredt utvalg av nærings- og nytelsesmidler

Styret består av 2 menn og 2 kvinner og med en gjennomsnittlig alder på 47 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 42 poeng, laveste personlige styrescore er 7 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 19,75 poeng.

Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Juridiske personer

20
Adm. direktør

20
Styrets leder
10
Nestleder styre
7
Styremedlem
42
Styremedlem
 

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:

Alle tall er i hele tusen, med mindre annen enhet er oppgitt.

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Sjekk aksjonærnettverket

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!