Foretak

917641005
AS
4sider AS
Tulipanveien 23, 4316 Sandnes
Rogaland
Sandnes
31.08.2016
07.09.2016
0
50.000
Nei
Drive forretning, person- og næringsutvikling, gi råd, trening og opplæring. Dette inkluderer følgende aktiviteter: Fysisk aktivitet, naturopplevelser og reiser. Design og utvikling av produkter til fritid, hjem og arbeidsliv. Forretningsutvikling. Opplæring, trening og utvikling av programmer og workshops: - HMS - IKT - Forhandlinger - Kommunikasjon - Kulturforståelse - Fysisk trening, trimopplegg og barn og ungdomsopplegg. Teatersport. Rådgivning og utredning. Konferanse design. Innovasjon, nytenkning og tankesmie.
Styrets leder alene
Styrets leder alene

4sider AS er oppført på adressen «Tulipanveien 23, 4316 Sandnes» og ble registrert 07.09.2016 som et AS med aksjekapital NOK 50 000.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Bedriftsrådgivning og annen administrativ rådgivning

Styret består av 1 mann og ingen kvinner og med en gjennomsnittlig alder på 69 år.
Styrets høyeste personlige styrescore er 11 poeng, laveste personlige styrescore er 11 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 11,00 poeng. [100 poeng er høyeste styrescore. 0 poeng er laveste verdi.]

Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Juridiske personer

11
Adm. direktør

11
Styrets leder
 

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Aksjonærer

Navn Andel Aksjer:
Vidar Bringeland Sørensen 100.00%

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Sjekk aksjonærnettverket

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!