Bisnode kredittsjekk

Foretak

825082522
AS
50 Til 100 AS
C/o Sentralen Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo
Oslo
Oslo
25.03.2020
03.06.2020
Nei
30.000
Selskapets virksomhet er ideelt og skal bidra til livslang læring og arbeidsliv. Målgruppen er 50 +. Selskapet vil jobbe med et medlemsnettverk, mobliseringsprogram for gründere på 50 +, arbeid mot ulike parter i samfunnsliv, arbeidsliv og oppstartsøkosystem. Dette vil innebefatte arbeidsgiverorganisasjoner, arbeidstakerorganisasjoner, akademia, kommuner og offentlig sektor, gründere, oppstartsbedrifter, inkubatorer og investorer.
Daglig leder og ett styremedlem i fellesskap. To styremedlemmer i fellesskap.
2 styre medlemmer i fellesskap
Fast Solutions AS

50 Til 100 AS er oppført på adressen «C/o Sentralen Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo» og ble registrert 03.06.2020 som et AS med aksjekapital NOK 30 000.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Annen forretningsmessig tjenesteyting ikke nevnt annet sted (82990)

Styret består av 3 menn og 1 kvinne og med en gjennomsnittlig alder på 50 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 38 poeng, laveste personlige styrescore er 12 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 25,00 poeng.

Finansieringsanalyse

Dette selskapet kan forbedre sin egen finansieringsevne


Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Inkassoanalyse

Axactor logo

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

Juridiske roller

 
Man and tryg-logo

Har du forsikringsdekning?
Styreleder har ansvaret for sikkerheten

SE RISIKOANALYSEN
 

12
Adm. direktør


38
Styrets leder

18
Styre­medlem

12
Styre­medlem

32
Styre­medlem

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Samfunnsansvar

Fremtiden tilhører virksomheter som tar samfunnsansvar. Investorer flytter kapitalen, staten bruker innkjøpsmakten og konsumentene tar klare produktvalg. Uten en aktiv bærekraftstrategi utsetter mange seg for stor markedsrisiko nå. Med enkle tiltak kan du redusere risiko - ta kontakt

KLIMAREGNSKAP

Staten skal nå øke vektleggingen av miljø og bærekraft i offentlige anbud til 30%. Et klimaregnskap er en god begynnelse.

SBT ANALYSE

Mange selskap ønsker nå å bidra med sin andel av jobben for å holde global temperaturøkning under 2° målet. Vi gjør analysen.

ESG RAPPORTERING

Vi setter opp en spennende Bærekraftrapport basert på standard ESG-kriterier (Environmental, Social and Corporate Governance).

TCFD RAPPORTERING

Mange selskap ønsker nå å rapportere om egen klimarisiko til det finansielle markedet. Vi gjør en detaljert risikoanalyse.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:
0
48.893
25.00%
686
-46
25.00%
0
-13
25.00%
1.317
-109
25.00%

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!