Foretak

971565969
ENK
T C B Consulting V/j i Halvorsen
Stintebakken 7, 4838 Arendal
37029977
Arendal
03.01.1995
03.01.1995
1
Ja
Rådgivning for hotell og restaurant. Drift av tilsvarende næring. Innredning og markedsføring av ovenfor. Kjøp og salg av nye og brukte motorkjøretøyer samt fritidsbåter og produksjon og salg av reklameskilt og dekor.

T C B Consulting V/j i Halvorsen er oppført på adressen «Stintebakken 7, 4838 Arendal» og ble registrert 03.01.1995 som et ENK.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Detaljhandel med motorsykler, deler og utstyr

Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Juridiske personer

-
Innehaver
 

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Aksjonærer

Navn Andel Aksjer:

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Sjekk aksjonærnettverket

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!