Bisnode kredittsjekk

Foretak

925195367
AS
A Board AS
C/o Ida Melbye-larsen Øvre Ullern Terrasse 39, 0380 Oslo
Oslo
Oslo
07.04.2020
15.06.2020
Nei
30.000
Rekrutteringsvirksomhet, spesielt fokusert og spesialisert mot styrerekruttering. Som ledd i dette vil selskapet også utvikle og/eller kjøpe teknologiløsninger som støtter opp under dette. Både rekruttering og teknologiplattform som tjenester er ikke geografisk begrenset, men har sitt utgangspunkt og oppstart i et norsk marked. Selskapet driver også konsulenttjenester relatert til styrerommets utfordringer, eierskapsutfordringer og -diskusjoner, lederutvikling og karriereutvikling.
Styrets leder og ett styremedlem i fellesskap. To styremedlemmer i fellesskap.
To styremedlemmer i fellesskap. Styrets leder og ett styremedlem i fellesskap.
Bdo AS

A Board AS er oppført på adressen «C/o Ida Melbye-larsen Øvre Ullern Terrasse 39, 0380 Oslo» og ble registrert 15.06.2020 som et AS med aksjekapital NOK 30 000.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Bedriftsrådgivning og annen administrativ rådgivning (70220)

Styret består av 3 menn og ingen kvinner og med en gjennomsnittlig alder på 54 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 18 poeng, laveste personlige styrescore er 13 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 15,00 poeng.

Finansieringsanalyse

Dette selskapet kan forbedre sin egen finansieringsevne


Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Inkassoanalyse

Lindorff logo

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

Juridiske roller

 
Man and tryg-logo

Har du en god skadeforsikring?
Styreleder har det juridiske ansvaret

SE RISIKOANALYSEN
 

18
Styrets leder


13
Styre­medlem

14
Styre­medlem

60
Kontakt­person

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Samfunnsansvar

Fremtiden tilhører virksomheter som tar samfunnsansvar. Investorer flytter kapitalen, staten bruker innkjøpsmakten og konsumentene tar klare produktvalg. Uten en aktiv bærekraftstrategi utsetter mange seg for stor markedsrisiko nå. Med enkle tiltak kan du redusere risiko - ta kontakt

KLIMAREGNSKAP

Staten skal nå øke vektleggingen av miljø og bærekraft i offentlige anbud til 30%. Et klimaregnskap er en god begynnelse.

SBT ANALYSE

Mange selskap ønsker nå å bidra med sin andel av jobben for å holde global temperaturøkning under 2° målet. Vi gjør analysen.

ESG RAPPORTERING

Vi setter opp en spennende Bærekraftrapport basert på standard ESG-kriterier (Environmental, Social and Corporate Governance).

TCFD RAPPORTERING

Mange selskap ønsker nå å rapportere om egen klimarisiko til det finansielle markedet. Vi gjør en detaljert risikoanalyse.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:
148
-323
46.00%
955
474
31.00%
0
0
23.00%

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!