Bisnode kredittsjekk

Foretak

916977476
SA
Act Cooperative Corporation Sa
Viljarshaugen 35, 5538 Haugesund
Rogaland
Haugesund
24.02.2016
06.04.2016
Nei
§ 3.1 ACT tar sitt utgangspunkt i to områder (vektet likt): 1) MENNESKERETIIGHETER: Grunntankene bak den Norske Helsingforskomite omkring menneskerettigheter (herunder internasjonale menneskerettighetsdokumenter vedtatt i FN, Europarådet og Organisasjonen om sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE), deriblant Helsingforsavtalens sluttakt av 1975) 2) BÆREKRAFTIG UTVIKLING: Global økologisk bærekraftig utvikling. § 3.2 ACTs arbeid bygger på den filosofi at for å håndtere samfunnsmessige komplekse utfordringer må alle ha lik tilgang til utbredte og anerkjente tekniske verktøyer for computerstøttet globalt og lokalt samarbeid. En analogi til dette er anvendelse av blogger for å spre informasjon fritt. Problemet med blogger er at grensesnittet ikke egner seg til støtte av samarbeide i nogen større grad utover som verktøy for at sprede bred informasjon. Som blogger ga brukere muligheten til at delta med det frie ord -er intensjonen med ACT å gi folk muligheten til å være DELTAKERE på et høyere samarbeidsnivå end det flat tekst på blogger gir i motsetning til å være PASSIVE TILSKUERE til viktige globale og lokale utfordringer, hvor det siste er tilfellet for de fleste i 2015 da ACT -organisasjonen ble stiftet. § 3.3 ACT mener også at denne infrastruktur skal være fritt tilgjengelig og levert av en organisasjon hvor profitt er et underordnet formål i forhold til leveranse og arbeidsvilkår i organisasjonen.§ 3.4 ACT mener det er en menneskerett å kunne delta i samfunnet og at det må være enkelt å delta uten å være politiker eller anden maktperson. Formål §3.5 ACTs overordnede formål e
Styrets leder alene. Thomas Jepsen

Annonse

Act Cooperative Corporation Sa er oppført på adressen «Viljarshaugen 35, 5538 Haugesund» og ble registrert 06.04.2016 som et SA.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Programmeringstjenester (62010)

Styret består av 3 menn og ingen kvinner og med en gjennomsnittlig alder på 56 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 11 poeng, laveste personlige styrescore er 0 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 5,33 poeng.

Finansieringsanalyse

Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

generic logo

Juridiske roller

 
Man and tryg-logo

Vet du hvilken økonomisk risiko dette styret utsetter seg for privat?

SE RISIKOANALYSEN
 

5
Styrets leder


-
Nestleder styre

11
Styre­medlem

5
Kontakt­person

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Sjekk aksjonærnettverket

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!