Bisnode kredittsjekk

Foretak

981701356
ANS
Active Sound & Data Partner ANS
Foretaket har ingen tilsynelatende form for aktivitet
Askje, 4156 Mosterøy
51724350
Rogaland
Rennesøy
15.03.2000
06.04.2000
Nei
Yte service på og merkeuavhengig salg og installasjon av data hardware, software og kommunikasjonsutstyr relatert til dette. Engros og internett handel med data-/kontormaskiner og telekommunikasjonsutstyr (herunder også mobiltelefoni, med og uten abonnement. Installasjon og service på nettverk og maskinpark for små- og mellomstore bedrifter. Videresalg og vedlikehold av webhotell avtaler. Utvikling, opplastning og vedlikehold av web design. Utvikling, salg og vedlikehold av grafisk design. Videresalg av internett tjenester i form av abonnements avtaler. Yte service på og merkeuavhengig salg og installasjon av lydteknisk, lysteknisk og annet musikk/video relatert hardware og software. Engroshandel med lydteknisk, lysteknisk og annet musikk/video relatert utstyr som plater, cd'er, DVD, musikk- og videokassetter. Forlegging og produksjon av multimedia presentasjon for bruk på internett og på fast medium. Forlegging og produksjon av lyd- og video opptak. Reproduksjon og etterarbeid av lyd og video opptak.
Deltakerene hver for seg.
Deltakerene i fellesskap.

Annonse

Active Sound & Data Partner ANS er oppført på adressen «Askje, 4156 Mosterøy» og ble registrert 06.04.2000 som et ANS.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Butikkhandel med telekommunikasjonsutstyr

Finansieringsanalyse

Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

generic logo

Juridiske personer

 
 

5
Kontakt­person

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:
Andre
100.00%

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Sjekk aksjonærnettverket

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!