Foretak

981701356
ANS
Active Sound & Data Partner ANS
Foretaket har ingen tilsynelatende form for aktivitet
Askje, 4156 Mosterøy
51724350
Rogaland
Rennesøy
15.03.2000
06.04.2000
0
Nei
Yte service på og merkeuavhengig salg og installasjon av data hardware, software og kommunikasjonsutstyr relatert til dette. Engros og internett handel med data-/kontormaskiner og telekommunikasjonsutstyr (herunder også mobiltelefoni, med og uten abonnement. Installasjon og service på nettverk og maskinpark for små- og mellomstore bedrifter. Videresalg og vedlikehold av webhotell avtaler. Utvikling, opplastning og vedlikehold av web design. Utvikling, salg og vedlikehold av grafisk design. Videresalg av internett tjenester i form av abonnements avtaler. Yte service på og merkeuavhengig salg og installasjon av lydteknisk, lysteknisk og annet musikk/video relatert hardware og software. Engroshandel med lydteknisk, lysteknisk og annet musikk/video relatert utstyr som plater, cd'er, DVD, musikk- og videokassetter. Forlegging og produksjon av multimedia presentasjon for bruk på internett og på fast medium. Forlegging og produksjon av lyd- og video opptak. Reproduksjon og etterarbeid av lyd og video opptak.
Deltakerene hver for seg.
Deltakerene i fellesskap.

Active Sound & Data Partner ANS er oppført på adressen «Askje, 4156 Mosterøy» og ble registrert 06.04.2000 som et ANS.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Butikkhandel med telekommunikasjonsutstyr

Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Juridiske personer

8
Kontaktperson
 

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Aksjonærer

Navn Andel Aksjer:
Stian Haugvaldstad 0.00%
Kenneth Løvik 0.00%
Andre 100.00%

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Sjekk aksjonærnettverket

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!