Bisnode kredittsjekk

Foretak

923559841
AS
Agp Advokater AS
Nils Olav Årseth Invest AS
Start Up 505 AS
Tjuvholmen Allé 3, 0252 Oslo
90194588
Oslo
Oslo
12.09.2019
07.10.2019
Nei
400.000
Advokatvirksomhet samt enhver annen virksomhet som naturlig står i forbindelse med dette, herunder deltakelse i andre selskaper.
To styremedlemmer i fellesskap.
Rsm Norge AS
Aider Oslo AS

Agp Advokater AS er oppført på adressen «Tjuvholmen Allé 3, 0252 Oslo» og ble registrert 07.10.2019 som et AS med aksjekapital NOK 400 000.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Juridisk tjenesteyting (69100)

Styret består av 3 menn og 1 kvinne og med en gjennomsnittlig alder på 47 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 38 poeng, laveste personlige styrescore er 15 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 21,25 poeng.

Finansieringsanalyse

Dette selskapet kan forbedre sin egen finansieringsevne


Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Inkassoanalyse

generic logo

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

Juridiske roller

 
Man and tryg-logo

Har du forsikringsdekning?
Styreleder har ansvaret for sikkerheten

SE RISIKOANALYSEN
 

38
Adm. direktør


16
Styrets leder

16
Styre­medlem

15
Styre­medlem

38
Styre­medlem

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Samfunnsansvar

Fremtiden tilhører virksomheter som tar samfunnsansvar. Investorer flytter kapitalen, staten bruker innkjøpsmakten og konsumentene tar klare produktvalg. Uten en aktiv bærekraftstrategi utsetter mange seg for stor markedsrisiko nå. Med enkle tiltak kan du redusere risiko - ta kontakt

KLIMAREGNSKAP

Staten skal nå øke vektleggingen av miljø og bærekraft i offentlige anbud til 30%. Et klimaregnskap er en god begynnelse.

SBT ANALYSE

Mange selskap ønsker nå å bidra med sin andel av jobben for å holde global temperaturøkning under 2° målet. Vi gjør analysen.

ESG RAPPORTERING

Vi setter opp en spennende Bærekraftrapport basert på standard ESG-kriterier (Environmental, Social and Corporate Governance).

TCFD RAPPORTERING

Mange selskap ønsker nå å rapportere om egen klimarisiko til det finansielle markedet. Vi gjør en detaljert risikoanalyse.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!