Bisnode kredittsjekk

Foretak

923035257
AS
Aker Konstruksjon AS
Kjeksla 15, 1397 Nesøya
Akershus
Asker
02.05.2019
05.07.2019
Nei
30.000
Rehabilitering av boliger og andre bygg, legging av membran på baderom, terrasser og lignende, og andre produkter/tjenester som naturlig hører til dette, håndverker-, snekker-, murer- og oppussingsarbeid, oppføring av bygninger og tilbygg, steinlegging, flis legging, utleievirksomhet av arbeidskraft, kjøp og salg av bygningsmaterialer, transportvirksomhet, konsulent- og entreprenørvirksomhet samt hva hermed står i forbindelse, herunder å delta i andre selskaper, innen- og utenlands med lignende forretningsvirksomhet som formål.
Inventum AS

Annonse

Aker Konstruksjon AS er oppført på adressen «Kjeksla 15, 1397 Nesøya» og ble registrert 05.07.2019 som et AS med aksjekapital NOK 30 000.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Oppføring av bygninger (41200)

Styret består av 2 menn og ingen kvinner og med en gjennomsnittlig alder på 42 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 11 poeng, laveste personlige styrescore er 11 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 11,00 poeng.

Finansieringsanalyse

Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

generic logo

Juridiske roller

 
Man and tryg-logo

Har du en god skadeforsikring?
Styreleder har det juridiske ansvaret

SE RISIKOANALYSEN
 

11
Adm. direktør


11
Styrets leder

11
Styre­medlem

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Sjekk aksjonærnettverket

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!