Bisnode kredittsjekk

Foretak

925089311
AS
Alnabru Invest AS
Deliveien 10, 1540 Vestby
C/o F2management AS, Postboks 2703 Solli, 0204 Oslo

Dropp gamle utdaterte finansierings­løsninger og se på nye innovative alternativ her.


Viken
Vestby
03.04.2020
19.05.2020
Ja
8.500.000
Drive handel og engrosvirksomhet med møbler og tilknyttede produkter gjennom å eie aksjer i selskaper som i det vesentlige driver slik virksomhet, samt virksomhet beslektet med eller tilknyttet dette.
Styrets leder alene.

Alnabru Invest AS er oppført på adressen «Deliveien 10, 1540 Vestby» og ble registrert 19.05.2020 som et AS med aksjekapital NOK 8 500 000.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Engroshandel med møbler (46471)

Styret består av 2 menn og ingen kvinner og med en gjennomsnittlig alder på 57 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 72 poeng, laveste personlige styrescore er 15 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 43,50 poeng.

Finansieringsanalyse

Dette selskapet kan forbedre sin egen finansieringsevne


Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Inkassoanalyse

Axactor logo

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

Juridiske roller

 
Man and tryg-logo

Har du avbruddsforsikring ved driftsstopp?
Styreleder har det økonomiske ansvaret

SE RISIKOANALYSEN
 

72
Styrets leder


15
Styre­medlem

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Samfunnsansvar

Fremtiden tilhører virksomheter som tar samfunnsansvar. Investorer flytter kapitalen, staten bruker innkjøpsmakten og konsumentene tar klare produktvalg. Uten en aktiv bærekraftstrategi utsetter mange seg for stor markedsrisiko nå. Med enkle tiltak kan du redusere risiko - ta kontakt

KLIMAREGNSKAP

Staten skal nå øke vektleggingen av miljø og bærekraft i offentlige anbud til 30%. Et klimaregnskap er en god begynnelse.

SBT ANALYSE

Mange selskap ønsker nå å bidra med sin andel av jobben for å holde global temperaturøkning under 2° målet. Vi gjør analysen.

ESG RAPPORTERING

Vi setter opp en spennende Bærekraftrapport basert på standard ESG-kriterier (Environmental, Social and Corporate Governance).

TCFD RAPPORTERING

Mange selskap ønsker nå å rapportere om egen klimarisiko til det finansielle markedet. Vi gjør en detaljert risikoanalyse.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:
0
0
100.00%

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!