Foretak

971229926
ANS
American Business System ANS
Foretaket har ingen tilsynelatende form for aktivitet
Osc Wistingsg 52, 4019 Stavanger
Rogaland
Stavanger
21.11.1994
08.12.1994
Nei
Import og eksport fra og til USA. Videre utstrakt konsulentvirksomhet i Europa, bassert på den research og utvikling av systemer som ble utført i USA i perioden 1989 til desember 1992. Det er utviklet et butikk-konsept, hvor en vil opprette en butikkjede, basert på et franshiseopplegg. Selskapet vil også selge eiendommer og forettningsforetak i USA, gjennom sitt selskap ET House Inc, USA.
Deltakerne hver for seg.

Annonse

American Business System ANS er oppført på adressen «Osc Wistingsg 52, 4019 Stavanger» og ble registrert 08.12.1994 som et ANS.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen

Styret består av 2 menn og ingen kvinner og med en gjennomsnittlig alder på 57 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 20 poeng, laveste personlige styrescore er 10 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 15,00 poeng.

Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Juridiske personer

10
Adm. direktør

10
Styrets leder
20
Styremedlem
 

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:
Andre
100.00%

Alle tall er i hele tusen, med mindre annen enhet er oppgitt.

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Sjekk aksjonærnettverket

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!