Sjekk kredittstatus her

Foretak

952232800
ANS
ANS Bergmann Markussen Njøs Consult
Foretaket har ingen tilsynelatende form for aktivitet
C/o Arne Njøs Drammensv 987, 1385 Asker

Dropp gamle utdaterte finansierings­løsninger og se på nye innovative alternativ her.


Viken
Asker
06.12.1988
31.07.1989
0
Nei
Tilby konsulenttjenester av høy kvalitet innen: -Organisasjonsutvikling -Økonomi -Logistikk til private og offentlige institusjoner. Høyne kompetansenivået i den organisasjonen som kjøper våre tjenester. Gi innehavere en på sikt god avkastning på innskutt kapital og arbeidsinngsats. Bygge opp kompetanse slik at selskapet til enhver tid er blant de ledende i sine satsningsområder kompetansemessig.
Prokura hver for seg: Arne Njøs
Signaturberettigede er samtlige deltakere.

ANS Bergmann Markussen Njøs Consult er oppført på adressen «C/o Arne Njøs Drammensv 987, 1385 Asker» og ble registrert 31.07.1989 som et ANS.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Bedriftsrådgivning og annen administrativ rådgivning (70220)

Finansieringsanalyse

Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Inkassoanalyse

Axactor logo

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

Kredittinformasjon

KREDITTLIMIT: ???
AKTUELL HENDELSE: ???
???
Kredittverdighet

Juridiske roller

 

Styreleder har ansvaret for sikkerheten

SE RISIKOANALYSEN
 

-
Adm. direktør


-
Styrets leder

-
Styre­medlem

-
Styre­medlem

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Bærekraft

Fremtiden tilhører virksomheter som tar samfunnsansvar. Investorer flytter kapitalen, staten bruker innkjøpsmakten og konsumentene tar klare produktvalg. Uten en aktiv bærekraftstrategi utsetter mange seg for stor markedsrisiko nå. Med enkle tiltak kan du redusere risiko - ta kontakt

KLIMAREGNSKAP

Staten skal nå øke vektleggingen av miljø og bærekraft i offentlige anbud til 30%. Et klimaregnskap er en god begynnelse.

SBT ANALYSE

Mange selskap ønsker nå å bidra med sin andel av jobben for å holde global temperaturøkning under 2° målet. Vi gjør analysen.

ESG RAPPORTERING

Vi setter opp en spennende Bærekraftrapport basert på standard ESG-kriterier (Environmental, Social and Corporate Governance).

TCFD RAPPORTERING

Mange selskap ønsker nå å rapportere om egen klimarisiko til det finansielle markedet. Vi gjør en detaljert risikoanalyse.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:
0.00%
Andre
100.00%

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.