Sjekk kredittstatus her

Foretak

976547306
ANS
Apex ANS
Foretaket har ingen tilsynelatende form for aktivitet
Grønnevollen 5, 5016 Bergen
55310958

Dropp gamle utdaterte finansierings­løsninger og se på nye innovative alternativ her.


Vestland
Bergen
04.06.1996
28.06.1996
0
Nei
Utføre tjenester innenfor områdene: - evaluering av medisinsk-teknisk utstyr. - behovsanalyse, utstyrsplanlegging og utstyrsutvelgelse for helsesektoren. -idriftsettelse i forbindelse med større anskaffelse av utstyr til helsesektoren.oppbygging av organisasjon og rutiner i forbindelse med anskaffelse, håndtering, vedlikehold og avhending av utstyr for helsesektoren. - vedlikholdstjenester til brukere av medisinskteknisk utstyr. for flg. målgruppe: Brukere av medisinsk-teknisk utstyr utenfor Haukeland Sykehus. - privatpraktiserende spesialister. - private medisinske sentre. - offentlig helsevesen. - instanser og institusjoner innen- og utenlands som har behov for prosjektadministrasjon i forbindelse med behovskartlegging, innkjøpsadministrasjon, installering og opplæring i forbindelse med utstyrshåndtering.

Apex ANS er oppført på adressen «Grønnevollen 5, 5016 Bergen» og ble registrert 28.06.1996 som et ANS.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Annen teknisk konsulentvirksomhet (71129)

Finansieringsanalyse

Dette selskapet kan forbedre sin egen finansieringsevne


Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Inkassoanalyse

Axactor logo

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

Kredittinformasjon

KREDITTLIMIT: ???
AKTUELL HENDELSE: ???
???
Kredittverdighet

Juridiske roller

 

Styreleder har ansvaret for sikkerheten

SE RISIKOANALYSEN
 

-
Forretnings­fører

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Bærekraft

Fremtiden tilhører virksomheter som tar samfunnsansvar. Investorer flytter kapitalen, staten bruker innkjøpsmakten og konsumentene tar klare produktvalg. Uten en aktiv bærekraftstrategi utsetter mange seg for stor markedsrisiko nå. Med enkle tiltak kan du redusere risiko - ta kontakt

KLIMAREGNSKAP

Staten skal nå øke vektleggingen av miljø og bærekraft i offentlige anbud til 30%. Et klimaregnskap er en god begynnelse.

SBT ANALYSE

Mange selskap ønsker nå å bidra med sin andel av jobben for å holde global temperaturøkning under 2° målet. Vi gjør analysen.

ESG RAPPORTERING

Vi setter opp en spennende Bærekraftrapport basert på standard ESG-kriterier (Environmental, Social and Corporate Governance).

TCFD RAPPORTERING

Mange selskap ønsker nå å rapportere om egen klimarisiko til det finansielle markedet. Vi gjør en detaljert risikoanalyse.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:
Andre
100.00%

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!