Bisnode kredittsjekk

Foretak

895479322
KF
Arendal Eiendom Kf
Arendal Eiendom Kf
Rådhusgaten 10, 4836 Arendal
Postboks 123, 4891 Grimstad
37013000
Arendal
19.11.2009
09.07.2010
170
Ja
Ivareta eieransvaret for kommunens bygningsmasse gjennom å sikre og opprettholde verdiene som er nedlagt i bygningsmassen. Dette skal skje gjennom forvaltning, drift og vedlikehold av kommunal eiendom. Driften av foretaket skal så langt som mulig skje i samsvar med vanlige forretningsmessige prinsipper, men foretaket skal også ivareta hensynet til gode fellesløsninger og opptre i tråd med kommunale planer og målsettinger. Foretaket har ansvaret for oppgradering av bygningsmessige forhold som følge av nye forskriftskrav, unntatt forskriftskrav som utløses av endrede brukerbehov. Foretaket ivaretar byggherrefunksjonen ved utbygging og modernisering av kommunal bygningsmasse. Foretaket kan bistå ved tilrettelegging av boligområder og byggefelt samt inngå utbyggingsavtaler. Foretaket skal se kommunens arealer i sammenheng slik at det oppnås en effektiv utnyttelse. Dette kan skje ved å kjøpe og selge eiendom. Foretaket skal inngå husleieavtaler, inklusiv renholdstjenester og andre brukerrettede tjenester, med kommunale enheter/brukere. Husleieavtaler til kommunale enheter/brukere skal skje til en tilnærmet kostpris. Foretaket skal innenfor sine vedtatte økonomiske rammer skaffe til veie boliger i henhold til meldt behov, gjennom utvikling av nye boligkonsepter, bygging av boliger, kjøp og renovering av brukte boliger og/eller ved innleie av boliger. Foretaket skal ha en klar klima-, energi- og miljøprofil. Foretaket er sentralt når kommunene skal nå sine klima, energi og miljømål. Foretaket skal tilpasse sine ambisjoner knyttet til klima, energi og miljø i henhold til kommunens
Daglig leder og styrets leder i fellesskap.

Annonse

Arendal Eiendom Kf er oppført på adressen «Rådhusgaten 10, 4836 Arendal» og ble registrert 09.07.2010 som et KF.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Andre kombinerte tjenester tilknyttet eiendomsdrift

Styret består av 13 menn og 8 kvinner og med en gjennomsnittlig alder på 56 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 50 poeng, laveste personlige styrescore er 0 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 10,48 poeng.

Finansieringsanalyse

Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

generic logo

Juridiske personer

 
 

22
Adm. direktør


44
Styrets leder

-
Nestleder styre

31
Styre­medlem

-
Styre­medlem

44
Styre­medlem


-
Styre­medlem

-
Styre­medlem

50
Vara­medlem

-
Vara­medlem

-
Vara­medlem


-
Vara­medlem

-
Vara­medlem

-
Vara­medlem

11
Vara­medlem

40
Vara­medlem


-
Vara­medlem

-
Vara­medlem

-
Vara­medlem

-
Vara­medlem

-
Vara­medlem


-
Vara­medlem

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:
100.00%

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Sjekk aksjonærnettverket

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!