Bisnode kredittsjekk

Foretak

921438664
SA
Arendal Viltlag Sa
C/o Olav Ragnar Gjennestad Gjennestadveien 190, 4821 Rykene
Arendal
19.05.2003
03.10.2018
Nei
Samle grunneierne for i felleskap å forvalte viltet som en del av landbruksnæringens ressursgrunnlag. Laget skal i sitt arbeid sørge for en langsiktig forvaltning av viltet med best mulig produksjon og avkastning i forhold til leveområdenes væreevne og skader på skog og innmark. Ivareta grunneiernes interesser knyttet til viltressursene. Ivareta jakt som kilde til rekreasjon og trivsel. Sikker og human jaktutøvelse. Innenfor denne rammen skal laget utarbeide bestandsplan for elg og andre aktuelle arter og få disse godkjent av kommunen. Ivareta andre forvaltningsoppgaver der det er behov for samordning. Laget kan i næringspolitiske saker samarbeide med det lokale skogeierlag og bondelag.
Hans Aage Bjornes

Annonse

Arendal Viltlag Sa er oppført på adressen «C/o Olav Ragnar Gjennestad Gjennestadveien 190, 4821 Rykene» og ble registrert 03.10.2018 som et SA.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Jakt, viltstell og tjenester tilknyttet jakt og viltstell

Styret består av 6 menn og 1 kvinne og med en gjennomsnittlig alder på 56 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 16 poeng, laveste personlige styrescore er 0 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 4,00 poeng.

Finansieringsanalyse

Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

generic logo

Juridiske personer

 
 

-
Adm. direktør


-
Styrets leder

-
Styre­medlem

-
Styre­medlem

16
Styre­medlem

-
Styre­medlem


12
Vara­medlem

-
Vara­medlem

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Sjekk aksjonærnettverket

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!