Bisnode kredittsjekk

Foretak

983611524
SA
Arna Frivilligsentral Sa
Arna Frivillighetssentral
Peter Jebsens veg 19, 5265 Ytre Arna
Postboks 3 Ytre Arna, 5889 Bergen
55243810
Hordaland
Bergen
15.08.2001
05.09.2001
Nei
Å drive frivilligsentral i Arna Bydel i samsvar med Kulturdepartementets retningslinjer (KUD) for drift av frivilligsentraler. Arna Frivilligsentral SA er opprettet for å styrke og fremme den frivillige innsats i Arna Bydel. Den skal være et formidlingskontor for frivillige og ubetalte aktiviteter og være en møteplass for de frivillige. Arna Frivilligsentral SA skal formidle tjenester til alle innbyggere i bydelen som ønsker slike tjenester, med hovedvekt på barn/unge og eldre. Forutsetningen er at tjenesten ligger innenfor det til enhver tid vedtatte formål og retningslinjer nedfelt i KUD sine retningslinjer. Arbeidet skal legge vekt på målgrupper som mangler et nært nettverk av venner og familie, og som trenger støtte og hjelp. Retningsgivende for arbeidet er også de til enhver tid vedtatte handlingsplaner vedtatt av Arna Frivilligsentral SA sine organer. Arna Frivilligsenral SA skal være brobygger mellom det offentlige og det frivillige tjenestetilbudet, og drive forebyggende arbeid samt formidle praktiske oppgaver. Arna Frivilligsentral SA skal hente ressurser hos den enkelte frivillige, frivillige lag/organisasjoner og offentlig virksomhet.
Daglig leder alene Kari Aakre Høgli
Styrets leder og ett styremedlem i fellesskap.
Godt Regnskap AS

Annonse

Arna Frivilligsentral Sa er oppført på adressen «Peter Jebsens veg 19, 5265 Ytre Arna» og ble registrert 05.09.2001 som et SA.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Andre sosialtjenester uten botilbud (88999)

Styret består av 4 menn og 2 kvinner og med en gjennomsnittlig alder på 66 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 41 poeng, laveste personlige styrescore er 0 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 19,17 poeng.

Finansieringsanalyse

Dette selskapet kan forbedre sin egen finansieringsevne


Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Inkassoanalyse

generic logo

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

Juridiske roller

 
Man and tryg-logo

Har du en god skadeforsikring?
Styreleder har det juridiske ansvaret

SE RISIKOANALYSEN
 

-
Adm. direktør


-
Adm. direktør

19
Styrets leder

19
Nestleder styre

41
Styre­medlem

18
Styre­medlem


18
Styre­medlem

-
Vara­medlem

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!