Bisnode kredittsjekk

Foretak

923006214
AS
Aurskog Lås & Beslag AS
Aurveien 86, 1930 Aurskog
11.06.2019
02.07.2019
Nei
30.000
Kjøp, salg, grossistvirksomhet, distribusjon og produksjon av varer og tjenester av mekaniske og elektroniske sikkerhetsprodukter, og annen virksomhet som har sammenheng med dette. Import, kjøp og salg av belysning og møbler samt andre relaterte produkter til hus og hjem. Salg fra fast driftssted og fjernsalg, samt herunder naturlig tilhørende internetthandel. Event og motorsport opplevelser for næringslivskunder. Aktiviteter for utdrikningslag og grupper. Utleie av motorisert kjøretøy og annen økonomisk virksomhet som naturlig hører med. Import, salg og utleie av tilhengere og annet maskinelt utstyr, samt annen virksomhet i tilknytning til dette.
Styrets leder og daglig leder hver for seg.
Styrets leder og daglig leder hver for seg.
Westbye Regnskap DA

Annonse

Aurskog Lås & Beslag AS er oppført på adressen «Aurveien 86, 1930 Aurskog» og ble registrert 02.07.2019 som et AS med aksjekapital NOK 30 000.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Butikkhandel med innredningsartikler ikke nevnt annet sted (47599)

Styret består av 1 mann og ingen kvinner og med en gjennomsnittlig alder på 45 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 11 poeng, laveste personlige styrescore er 11 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 11,00 poeng.

Finansieringsanalyse

Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

generic logo

Juridiske roller

 
Man and tryg-logo

Har du avbruddsforsikring ved driftsstopp?
Styreleder har det økonomiske ansvaret

SE RISIKOANALYSEN
 

-
Adm. direktør


11
Styrets leder

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:
49.66%
Andre
0.01%

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Sjekk aksjonærnettverket

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!