Bisnode kredittsjekk

Foretak

993846929
SA
Austerfjord Elgvald Sa
Austerfjord Elgvald
Revsnesveien 1496, 9475 Borkenes
93474205
31.12.1983
23.11.2009
Nei
Samle eiere og rettighetshavere innen området for i fellesskap å forvalte elg og annet hjortevilt. Forvaltningen ivaretas gjennom en utarbeidet bestandsplan og avskytningsplan som er godkjent av kommunen. Elgvaldet skal arbeide for god jaktkultur og forståelse og aktelse for dyrelivet. Elgvaldet ska også arbeide for utøvelse av samjakt (samtidig jakt på småvilt og storvilt) på de områder hvor det er naturlig. Dersom beslutninger i laget kan styrke bosetningen og trivselen i lagets område skal dette vurderes og vektlegges. Elgvaldet kan samarbeide med andre av bøndenes faglige organisasjoner eller andre lag i tilstøtende områder som arbeider med lignende formål.
Styrets leder og ett styremedlem i fellesskap.

Austerfjord Elgvald Sa er oppført på adressen «Revsnesveien 1496, 9475 Borkenes» og ble registrert 23.11.2009 som et SA.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Fritidsvirksomhet ellers (93299)

Styret består av 9 menn og 4 kvinner og med en gjennomsnittlig alder på 54 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 23 poeng, laveste personlige styrescore er 0 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 12,00 poeng.

Finansieringsanalyse

Dette selskapet kan forbedre sin egen finansieringsevne


Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Inkassoanalyse

Axactor logo

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

Juridiske roller

 
Man and tryg-logo

Har du forsikringsdekning?
Styreleder har ansvaret for sikkerheten

SE RISIKOANALYSEN
 

23
Adm. direktør


23
Styrets leder

23
Nestleder styre

22
Styre­medlem

22
Styre­medlem

22
Styre­medlem


22
Styre­medlem

22
Styre­medlem

-
Vara­medlem

-
Vara­medlem


-
Vara­medlem

-
Vara­medlem

-
Vara­medlem

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Samfunnsansvar

Fremtiden tilhører virksomheter som tar samfunnsansvar. Investorer flytter kapitalen, staten bruker innkjøpsmakten og konsumentene tar klare produktvalg. Uten en aktiv bærekraftstrategi utsetter mange seg for stor markedsrisiko nå. Med enkle tiltak kan du redusere risiko - ta kontakt

KLIMAREGNSKAP

Staten skal nå øke vektleggingen av miljø og bærekraft i offentlige anbud til 30%. Et klimaregnskap er en god begynnelse.

SBT ANALYSE

Mange selskap ønsker nå å bidra med sin andel av jobben for å holde global temperaturøkning under 2° målet. Vi gjør analysen.

ESG RAPPORTERING

Vi setter opp en spennende Bærekraftrapport basert på standard ESG-kriterier (Environmental, Social and Corporate Governance).

TCFD RAPPORTERING

Mange selskap ønsker nå å rapportere om egen klimarisiko til det finansielle markedet. Vi gjør en detaljert risikoanalyse.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!