Sjekk kredittstatus her

Foretak

924713879
AS
C3 Security AS
Klakkenveien 236, 7160 Bjugn

Dropp gamle utdaterte finansierings­løsninger og se på nye innovative alternativ her.


Ørland
20.02.2020
06.03.2020
Nei
30.000
Virksomheten forestår utleie av tjenester for understøttelse av sivile og offentlige organisasjoners daglige sikkerhetsadministrasjon, ivaretagelse av definerte sikkerhetsmål og lovpålagte krav som gjelder for virksonheter. Selskapets virksomhet skal tilby sikkerhetsrådgivning for byggherre og prosjekterende i alle prosjektfaser for bygg og anlegg, og levere løsninger for implementering av tilpassede operasjonelle, administrative, fysiske og elektroniske sikringstiltak. Rådgivningsvirksomheten omfatter analyser, evaluering og revisjon av sikkerhetsløsninger og systemer, utvikling av planverk og prosedyrer for drift av sikkerhetssystemer, tiltak for bedret sikkerhetskultur, beredskapsplanlegging og hendelseshåndtering. Virksomheten skal kunne tilby kompetansehevende tjenester i form av utdanning og øvelser innenfor sikkerhetsdomenet. Virksomheten skal kunne drive med forvaltning og drift av fast eiendom.
Nicolay Braderup Klinge
Nicolay Braderup Klinge
Agdenes Regnskap Sa

C3 Security AS er oppført på adressen «Klakkenveien 236, 7160 Bjugn» og ble registrert 06.03.2020 som et AS med aksjekapital NOK 30 000.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Bedriftsrådgivning og annen administrativ rådgivning (70220)

Styret består av 1 mann og ingen kvinner og med en gjennomsnittlig alder på 60 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 11 poeng, laveste personlige styrescore er 11 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 11,00 poeng.

Finansieringsanalyse

Dette selskapet kan forbedre sin egen finansieringsevne


Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Inkassoanalyse

Axactor logo

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

Kredittinformasjon

KREDITTLIMIT: ???
AKTUELL HENDELSE: ???
???
Kredittverdighet

Juridiske roller

 

Styreleder har ansvaret for sikkerheten

SE RISIKOANALYSEN
 

11
Styrets leder

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Bærekraft

Fremtiden tilhører virksomheter som tar samfunnsansvar. Investorer flytter kapitalen, staten bruker innkjøpsmakten og konsumentene tar klare produktvalg. Uten en aktiv bærekraftstrategi utsetter mange seg for stor markedsrisiko nå. Med enkle tiltak kan du redusere risiko - ta kontakt

KLIMAREGNSKAP

Staten skal nå øke vektleggingen av miljø og bærekraft i offentlige anbud til 30%. Et klimaregnskap er en god begynnelse.

SBT ANALYSE

Mange selskap ønsker nå å bidra med sin andel av jobben for å holde global temperaturøkning under 2° målet. Vi gjør analysen.

ESG RAPPORTERING

Vi setter opp en spennende Bærekraftrapport basert på standard ESG-kriterier (Environmental, Social and Corporate Governance).

TCFD RAPPORTERING

Mange selskap ønsker nå å rapportere om egen klimarisiko til det finansielle markedet. Vi gjør en detaljert risikoanalyse.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!