Sjekk kredittstatus her

Foretak

925315613
AS
Cimbio AS
Conrad Mohrs veg 15, 5072 Bergen
Bir, Postboks 6004, 5892 Bergen
55277700

Dropp gamle utdaterte finansierings­løsninger og se på nye innovative alternativ her.


Vestland
Bergen
25.06.2020
08.07.2020
Ja
30.000
Cimbio AS skal være en bioklynge som bidrar til utvikling av innovasjonsprosjekter, samarbeid knyttet til nye verdikjeder, utvikling av teknisk infrastruktur og forretningsmodeller innen sirkulærøkonomi. Klyngen skal bidra til merutnyttelse og oppsirkulering av biologiske restfraksjoner. Selskapet skal utvikle et nettverk av relevante næringsaktører og kompetansemiljøer, samt bidra til helhetlige ressursorienterte verdikjeder der marin sektor inngår som en hovedinteressent. Selskapet er av allmennyttig karakter og skal ikke dele ut utbytte. De ressurser som genereres gjennom virksomheten skal anvendes til realisering av selskapets formål.
To styremedlemmer i fellesskap. Daglig leder og ett styremedlem i fellesskap.

Cimbio AS er oppført på adressen «Conrad Mohrs veg 15, 5072 Bergen» og ble registrert 08.07.2020 som et AS med aksjekapital NOK 30 000.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Bedriftsrådgivning og annen administrativ rådgivning (70220)

Styret består av 2 menn og 1 kvinne og med en gjennomsnittlig alder på 53 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 37 poeng, laveste personlige styrescore er 13 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 24,67 poeng.

Finansieringsanalyse

Dette selskapet kan forbedre sin egen finansieringsevne


Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Inkassoanalyse

Axactor logo

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

Kredittinformasjon

KREDITTLIMIT: ???
AKTUELL HENDELSE: ???
???
Kredittverdighet

Juridiske roller

 

Styreleder har ansvaret for sikkerheten

SE RISIKOANALYSEN
 

-
Adm. direktør


37
Styrets leder

24
Styre­medlem

13
Styre­medlem

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Bærekraft

Fremtiden tilhører virksomheter som tar samfunnsansvar. Investorer flytter kapitalen, staten bruker innkjøpsmakten og konsumentene tar klare produktvalg. Uten en aktiv bærekraftstrategi utsetter mange seg for stor markedsrisiko nå. Med enkle tiltak kan du redusere risiko - ta kontakt

KLIMAREGNSKAP

Staten skal nå øke vektleggingen av miljø og bærekraft i offentlige anbud til 30%. Et klimaregnskap er en god begynnelse.

SBT ANALYSE

Mange selskap ønsker nå å bidra med sin andel av jobben for å holde global temperaturøkning under 2° målet. Vi gjør analysen.

ESG RAPPORTERING

Vi setter opp en spennende Bærekraftrapport basert på standard ESG-kriterier (Environmental, Social and Corporate Governance).

TCFD RAPPORTERING

Mange selskap ønsker nå å rapportere om egen klimarisiko til det finansielle markedet. Vi gjør en detaljert risikoanalyse.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:
543.009
202.531
100.00%

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!