Sjekk kredittstatus her

Foretak

924511648
AS
Collective Innovation AS
C/o Håkon Ege Kvartsveien 6, 1158 Oslo
47174330

Dropp gamle utdaterte finansierings­løsninger og se på nye innovative alternativ her.


Oslo
Oslo
31.12.2019
29.01.2020
Nei
30.000
Tilbyr management consulting tjenester om foretningsutvikling, innovasjon og entreprenørskap for offentlige, private og frivillige organisasjoner. Tilbyr forskningstjenester om innovasjon og entreprenørskap for offentlige, private og frivillige organisasjoner. Tilbyr prosjektledelse tjenester for utarbeidelse av prosjektforslag, prosjektutvikling og styring av prosjekttilskudd og eksterne økonomiske ressurser for offentlige, private og frivillige organisajoner. Utarbeide og søkere prosjektforslag, administrere prosjekt og delta som partner i andre prosjekter. Utvikling av pedagogiske tilnærminger, metoder, innhold og verktøy for innovasjon og entreprenørskap. Utvikling av teknologiske produkter og tjenester (digitale løsninger, digitale plattformer, mobilapplikasjoner, designverk, sosial edieadministrasjon og lognende). Markedsføring, salg, import og eksport av teknologiske produkter, tjenester og konsepter (digitale løsninger, digitale plattformer,designverk, mobilapplikasjoner, sosial medieadministrasjon og lignende) Organisering av prosjektaktiviteter og arrangementer, og levere varer og tjenester.
Styrets leder alene.

Collective Innovation AS er oppført på adressen «C/o Håkon Ege Kvartsveien 6, 1158 Oslo» og ble registrert 29.01.2020 som et AS med aksjekapital NOK 30 000.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Bedriftsrådgivning og annen administrativ rådgivning (70220)

Styret består av 1 mann og ingen kvinner og med en gjennomsnittlig alder på 39 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 11 poeng, laveste personlige styrescore er 11 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 11,00 poeng.

Finansieringsanalyse

Dette selskapet kan forbedre sin egen finansieringsevne


Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Inkassoanalyse

Axactor logo

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

Kredittinformasjon

KREDITTLIMIT: ???
AKTUELL HENDELSE: ???
???
Kredittverdighet

Juridiske roller

 

Styreleder har ansvaret for sikkerheten

SE RISIKOANALYSEN
 

11
Styrets leder


11
Kontakt­person

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Bærekraft

Fremtiden tilhører virksomheter som tar samfunnsansvar. Investorer flytter kapitalen, staten bruker innkjøpsmakten og konsumentene tar klare produktvalg. Uten en aktiv bærekraftstrategi utsetter mange seg for stor markedsrisiko nå. Med enkle tiltak kan du redusere risiko - ta kontakt

KLIMAREGNSKAP

Staten skal nå øke vektleggingen av miljø og bærekraft i offentlige anbud til 30%. Et klimaregnskap er en god begynnelse.

SBT ANALYSE

Mange selskap ønsker nå å bidra med sin andel av jobben for å holde global temperaturøkning under 2° målet. Vi gjør analysen.

ESG RAPPORTERING

Vi setter opp en spennende Bærekraftrapport basert på standard ESG-kriterier (Environmental, Social and Corporate Governance).

TCFD RAPPORTERING

Mange selskap ønsker nå å rapportere om egen klimarisiko til det finansielle markedet. Vi gjør en detaljert risikoanalyse.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:
100.00%

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!