Bisnode kredittsjekk

Foretak

987573813
SA
Gullstølsbotn Sa
Gullstøbotn Sa
Gullstølsbotn Huseierlag BA
C/o Vestbo Bbl Strandgaten 196, 5004 Bergen
C/o Vestlandske Boligbyggelag, Postboks 1947 Nordnes, 5817 Bergen
55309600
Vestland
Bergen
31.12.1999
23.12.2004
Nei
Forestå opparbeidelse og drift av laget`s eiendomG.nr 20, B.nr 1649 og 48/96 av bnr 1650som fellesareal for huseierne/medlemmene. Opparbeidelse og drift inkluderer vedlikehold av fellesarealene (lekeplass, vei og grøntareal,) felles strøm til gatebelysning og garasjer, snørydding av vei og parkeringsplass. I tillegg skal laget tilby medlemmene fibertjenester (TV og Internett) gjennom kollektivavtale ingått med leverandør bestemt for årsmøte. Drift og vedlikehold av garasjer plassert på lagets eiendom er ikke en del av lagets formål.
Vestbo Bbl

Annonse

Gullstølsbotn Sa er oppført på adressen «C/o Vestbo Bbl Strandgaten 196, 5004 Bergen» og ble registrert 23.12.2004 som et SA.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Utleie av egen eller leid fast eiendom ellers (68209)

Styret består av 3 menn og 2 kvinner og med en gjennomsnittlig alder på 48 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 17 poeng, laveste personlige styrescore er 0 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 9,80 poeng.

Finansieringsanalyse

Dette selskapet kan forbedre sin egen finansieringsevne


Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Inkassoanalyse

generic logo

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

Juridiske roller

 
Man and tryg-logo

Har du avbruddsforsikring ved driftsstopp?
Styreleder har det økonomiske ansvaret

SE RISIKOANALYSEN
 

17
Styrets leder


16
Styre­medlem

16
Styre­medlem

-
Vara­medlem

-
Vara­medlem

42
Kontakt­person

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Samfunnsansvar

Fremtiden tilhører virksomheter som tar samfunnsansvar. Investorer flytter kapitalen, staten bruker innkjøpsmakten og konsumentene tar klare produktvalg. Uten en aktiv bærekraftstrategi utsetter mange seg for stor markedsrisiko nå. Med enkle tiltak kan du redusere risiko - ta kontakt

KLIMAREGNSKAP

Staten skal nå øke vektleggingen av miljø og bærekraft i offentlige anbud til 30%. Et klimaregnskap er en god begynnelse.

SBT ANALYSE

Mange selskap ønsker nå å bidra med sin andel av jobben for å holde global temperaturøkning under 2° målet. Vi gjør analysen.

ESG RAPPORTERING

Vi setter opp en spennende Bærekraftrapport basert på standard ESG-kriterier (Environmental, Social and Corporate Governance).

TCFD RAPPORTERING

Mange selskap ønsker nå å rapportere om egen klimarisiko til det finansielle markedet. Vi gjør en detaljert risikoanalyse.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!