Bisnode kredittsjekk

Foretak

984608322
KF
Keops Kurs og Arbeidssenter Kf
Arbeidstreninga i Porsgrunn Kf
Keops Kurs Og Arbeidssenter Kf
Jernbanegata 15, 3916 Porsgrunn
Postboks 85, 3901 Porsgrunn
35547536
Telemark
Porsgrunn
21.02.2002
29.08.2002
38
Ja
Gi sosialt yrkeshemmede arbeidsforberedende trening og arbeidstrening ut i det ordinære arbeidsliv. Foretaket skal legge forholdene til rette slik at den enkelte kan utvikle og prøve ut sine ressurser med det mål å kunne søke utdanning, få ordinært arbeid eller nyttiggjøre seg andre arbeidsmarkedstiltak. Foretaket skal ha en helhetlig og individuell tilnærming på bakgrunn av den enkelte deltakers behov. Målgruppen vil være personer med sosial yrkeshemming, uten diagnostiserte fysiske eller psykiske lidelser som setter varig begrensning for arbeidsevnen. Attføringsfaglig vil foretaket kombinere ulike pedagogiske og sosialfaglige metoder for å endre/redusere de forhold som hindrer deltagelse i ordinært arbeidsliv og videre kvalifisering. Foretaket skal arbeide for etatsovergripende samarbeid om enkeltdeltagere og stimulere til faglig samarbeid med aktuelle fagmiljøer i distriktet. Foretaket skal gi opplæring innen arbeidsliv, grunnleggende sosiale ferdigheter og påvirke til en mer strukturert livsførsel. Foretaket er tiltaksarrangør for Arbeidsmarkedsetaten for det antall personer det er inngått avtale om mellom Porsgrunn kommune og Arbeidsmarkedsetaten. Foretaket er økonomisk bassert på driftstilskudd fra Arbeidsmarkedsetaten, og Porsgrunn kommune er forpliktet til å overholde de retningslinjer staten har satt for tilskuddsordninger Porsgrunn kommune har inngått avtale om.
Daglig leder og styrets leder i fellesskap.

Annonse

Keops Kurs og Arbeidssenter Kf er oppført på adressen «Jernbanegata 15, 3916 Porsgrunn» og ble registrert 29.08.2002 som et KF.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Arbeidstrening for ordinært arbeidsmarked

Styret består av 3 menn og 5 kvinner og med en gjennomsnittlig alder på 55 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 59 poeng, laveste personlige styrescore er 0 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 23,13 poeng.

Finansieringsanalyse

Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

generic logo

Juridiske personer

 
 

6
Adm. direktør


44
Styrets leder

59
Nestleder styre

33
Styre­medlem

5
Styre­medlem

32
Styre­medlem


12
Vara­medlem

-
Vara­medlem

-
Vara­medlem

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Sjekk aksjonærnettverket

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!