Sjekk kredittstatus her

Rekruttering

SLITER DU MED Å FÅ:

  • nok jobbsøkere?
  • riktig kompetanse?
  • nye fagspesialister?
  • med erfaring?

Foretak

986471839
IKS
Kilden Teater og Konserthus for Sørlandet Iks
Kilden Teater- og Konserthus for Sørlandet Iks
Teater- og Konserthus for Sørlandet Iks
Sjølystveien 2, 4610 Kristiansand S
90581111

Dropp gamle utdaterte finansierings­løsninger og se på nye innovative alternativ her.


Agder
Kristiansand
03.11.2003
23.01.2004
374
Ja
100.000
Selskapets formål er å realisere, drive og videreutvikle institusjonen Kilden teater og konserthus for Sørlandet IKS (Kilden TKS) som: - en fullverdig institusjon for teater-, opera-, musikk- og kulturhusvirksomhet tilrettelagt for de fusjonerende institusjonene Agder Teater, Opera Sør og Kristiansand Symfoniorkester, gjennom produksjon, formidling og utvikling av et allsidig kunstnerisk repertoar, og med dette: - være Sørlandets hovedarena for opera, scenisk og symfonisk kunstuttrykk, - etablere Kristiansand og Agder-fylkene som en attraktiv kulturby og -region, og være en viktig møteplass for innbyggerne på Sørlandet. - være en arena for lokale, regionale, nasjonale og internasjonale kunst- og kulturaktører. I tillegg skal selskapet: - gjennom turnevirksomhet og på andre måter gi et bredt kunstnerisk tilbud til alle innbyggerne på Agder, - eie, utvikle og drive Fjæreheia amfi i Grimstad som landsdelens utendørsarena for musikk, teater og tilgrensende kunst- og kulturuttrykk, - være arrangør og vertskap for kurs, kongresser og konferanser, - legge til rette for og delta i annen virksomhet som naturlig faller inn under selskapets formål, og - kunne opprette og delta på eiersiden i andre selskaper, og inngå samarbeidsavtaler med kommuner, selskaper og virksomheter når dette bidrar til å oppfylle selskapets formål.
Daglig leder alene.
Daglig leder og styrets leder i fellesskap eller styrets leder og ett styremedlem i fellesskap.

Kilden Teater og Konserthus for Sørlandet Iks er oppført på adressen «Sjølystveien 2, 4610 Kristiansand S» og ble registrert 23.01.2004 som et IKS med aksjekapital NOK 100 000.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Utøvende kunstnere og underholdningsvirksomhet innen scenekunst (90012)

Selskapets driftscore er beregnet til 76 poeng. [100 - best poeng, 0 - dårligst.]

Siste innlevert regnskap i 2004 viser en omsetning på NOK 554 000, et driftsresultat på NOK 552 000 og hvor egenkapital var positiv med NOK 6 541 000.

Styret består av 7 menn og 8 kvinner og med en gjennomsnittlig alder på 49 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 84 poeng, laveste personlige styrescore er 0 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 21,33 poeng.

Finansieringsanalyse

Varelager Kundefordring Leverandørkreditt Belåning aktiva Leasing
0 22 767 82 1 970 500 0

Dette selskapet kan forbedre sin egen finansieringsevne med opptil:

1 978 840 NOK

Analysen er laget av Purehelp.no AS

Regnskap

År2004
Driftsinntekter554
Driftsresultat552
Ordinært resultat588
 
Sum egenkapital6.541
Kassebeholdning3.837
 
Resultatgrad100
Egenkapitalandel84,10 %

Alle tall i tusen

Selskapets bankscore er beregnet til 9,50 av 10 poeng.

Bankscore systemet inneholder faktorer og nøkkeltall som er viktige for bankene når man vurderer lån og kreditter til typiske små og mellomstore bedrifter.

Analysen kan brukes til å få en rask, matematisk og objektiv analyse av selskapets bankstatus. For store selskaper er modellen ikke tilstrekkelig omfattende. Uansett vil banken gjøre sin egen subjektive vurdering av virksomheten.

Inkassoanalyse

Axactor logo

Likviditetseffekt ved reduksjon av kundefordringer

-1 DAG -2 DAGER -10 DAGER -15 DAGER
1,52 7,59 15,18 22,77

Kredittinformasjon

KREDITTLIMIT: ???
AKTUELL HENDELSE: ???
???
Kredittverdighet
År
2004
-
-
Kreditt tid
0,00 d
-
-
Lavest er best
Fordringsoms. hastighet
0,00
-
-
Høyest er best
Likviditetsgrad I
3,29
-
-
Høyest er best

Juridiske roller

 

Styreleder har ansvaret for sikkerheten

SE RISIKOANALYSEN
 

67
Adm. direktør


84
Styrets leder

72
Nestleder styre

-
Styre­medlem

-
Styre­medlem

54
Styre­medlem


-
Styre­medlem

-
Styre­medlem

-
Styre­medlem

-
Vara­medlem

36
Vara­medlem


50
Vara­medlem

-
Vara­medlem

-
Vara­medlem

19
Vara­medlem

5
Vara­medlem

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Bærekraft

Fremtiden tilhører virksomheter som tar samfunnsansvar. Investorer flytter kapitalen, staten bruker innkjøpsmakten og konsumentene tar klare produktvalg. Uten en aktiv bærekraftstrategi utsetter mange seg for stor markedsrisiko nå. Med enkle tiltak kan du redusere risiko - ta kontakt

KLIMAREGNSKAP

Staten skal nå øke vektleggingen av miljø og bærekraft i offentlige anbud til 30%. Et klimaregnskap er en god begynnelse.

SBT ANALYSE

Mange selskap ønsker nå å bidra med sin andel av jobben for å holde global temperaturøkning under 2° målet. Vi gjør analysen.

ESG RAPPORTERING

Vi setter opp en spennende Bærekraftrapport basert på standard ESG-kriterier (Environmental, Social and Corporate Governance).

TCFD RAPPORTERING

Mange selskap ønsker nå å rapportere om egen klimarisiko til det finansielle markedet. Vi gjør en detaljert risikoanalyse.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:
0
0
37.00%
0
0
3.00%

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.