Sjekk kredittstatus her

Foretak

986161821
SA
Lardal Beitelag Sa
Lardal Beitelag BA
Sundetveien 31, 3277 Steinsholt
41681335

Dropp gamle utdaterte finansierings­løsninger og se på nye innovative alternativ her.


31.12.1970
22.10.2003
0
Nei
Drive felles organisering av beitebruk i beiteområdet som er definert i § 2 i vedtektene for Lardal Beiteeierlag. Laget skal være ansvarlig for nødvendig sperregjerdehold innen beiteområdet, organisere felles slipping og sanking og iverksette tiltak som kan redusere tap av beitedyr. For øvrig skal laget påse at utøvelsen av beite skjer i henhold til bestemmelsene i bruksordningsreglene og vedtektene. Det skal tas hensyn til andre viktige næringsinteresser i området som skogbruk og jakt. Det skal videre tas hensyn til friluftsinteresser og kulturlandskapet.
Styrets leder og ett styremedlem i fellesskap.

Lardal Beitelag Sa er oppført på adressen «Sundetveien 31, 3277 Steinsholt» og ble registrert 22.10.2003 som et SA.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Tjenester tilknyttet husdyrhold (1620)

Styret består av 3 menn og 3 kvinner og med en gjennomsnittlig alder på 54 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 10 poeng, laveste personlige styrescore er 0 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 8,33 poeng.

Finansieringsanalyse

Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Inkassoanalyse

Axactor logo

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

Kredittinformasjon

KREDITTLIMIT: ???
AKTUELL HENDELSE: ???
???
Kredittverdighet

Juridiske roller

 

Styreleder har ansvaret for sikkerheten

SE RISIKOANALYSEN
 

10
Styrets leder


10
Styre­medlem

10
Styre­medlem

10
Styre­medlem

10
Styre­medlem

-
Vara­medlem


10
Kontakt­person

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Bærekraft

Fremtiden tilhører virksomheter som tar samfunnsansvar. Investorer flytter kapitalen, staten bruker innkjøpsmakten og konsumentene tar klare produktvalg. Uten en aktiv bærekraftstrategi utsetter mange seg for stor markedsrisiko nå. Med enkle tiltak kan du redusere risiko - ta kontakt

KLIMAREGNSKAP

Staten skal nå øke vektleggingen av miljø og bærekraft i offentlige anbud til 30%. Et klimaregnskap er en god begynnelse.

SBT ANALYSE

Mange selskap ønsker nå å bidra med sin andel av jobben for å holde global temperaturøkning under 2° målet. Vi gjør analysen.

ESG RAPPORTERING

Vi setter opp en spennende Bærekraftrapport basert på standard ESG-kriterier (Environmental, Social and Corporate Governance).

TCFD RAPPORTERING

Mange selskap ønsker nå å rapportere om egen klimarisiko til det finansielle markedet. Vi gjør en detaljert risikoanalyse.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.