Sjekk kredittstatus her

Foretak

993534455
SA
Larsos Grunneierlag Sa
Larsos Grunneierlag SA
Larsos, 8110 Moldjord
41251564

Dropp gamle utdaterte finansierings­løsninger og se på nye innovative alternativ her.


Nordland
Beiarn
25.11.2009
07.01.2010
Nei
Samle grunneierne i området for i fellesskap å forvalte utmarksressursene som en del av landbruksnæringas ressursgrunnlag på en måte som gir økte arbeids- og inntektsmuligheter. Laget skal sørge for å: Sikre en langsiktig reussursforvaltning. Forvalte ressursene til jakt, fiske, fangst og andre ting vedrørende grunneierlaget. Ivareta medlemmenes interesser i utmarka til beste for laget i sin helhet. Ivareta den øvrige befolkningens rekreative interesser. Ivareta medlemmenes interesser i saker om naturvern og friluftsliv. Forvalte/samordne bruken av området til fritidsbebyggelse.
Styrets leder og ett styremedlem i fellesskap.
Siffo AS

Larsos Grunneierlag Sa er oppført på adressen «Larsos, 8110 Moldjord» og ble registrert 07.01.2010 som et SA.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Eiendomsforvaltning (68320)

Styret består av 3 menn og ingen kvinner og med en gjennomsnittlig alder på 64 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 23 poeng, laveste personlige styrescore er 17 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 19,33 poeng.

Finansieringsanalyse

Dette selskapet kan forbedre sin egen finansieringsevne


Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Inkassoanalyse

Axactor logo

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

Kredittinformasjon

KREDITTLIMIT: ???
AKTUELL HENDELSE: ???
???
Kredittverdighet

Juridiske roller

 

Styreleder har ansvaret for sikkerheten

SE RISIKOANALYSEN
 

17
Adm. direktør


17
Styrets leder

18
Styre­medlem

23
Styre­medlem

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Bærekraft

Fremtiden tilhører virksomheter som tar samfunnsansvar. Investorer flytter kapitalen, staten bruker innkjøpsmakten og konsumentene tar klare produktvalg. Uten en aktiv bærekraftstrategi utsetter mange seg for stor markedsrisiko nå. Med enkle tiltak kan du redusere risiko - ta kontakt

KLIMAREGNSKAP

Staten skal nå øke vektleggingen av miljø og bærekraft i offentlige anbud til 30%. Et klimaregnskap er en god begynnelse.

SBT ANALYSE

Mange selskap ønsker nå å bidra med sin andel av jobben for å holde global temperaturøkning under 2° målet. Vi gjør analysen.

ESG RAPPORTERING

Vi setter opp en spennende Bærekraftrapport basert på standard ESG-kriterier (Environmental, Social and Corporate Governance).

TCFD RAPPORTERING

Mange selskap ønsker nå å rapportere om egen klimarisiko til det finansielle markedet. Vi gjør en detaljert risikoanalyse.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!