Sjekk kredittstatus her

Foretak

979250495
SA
Lauvsprett Sa
Solhaug A/l
C/o Jon Tysdahl Gullhauggrenda 40, 1354 Bærums Verk
92452088

Dropp gamle utdaterte finansierings­løsninger og se på nye innovative alternativ her.


Viken
Bærum
10.10.1997
10.11.1997
Nei
Eie og drive eiendommen Solhaug, gnr. 110 bnr. 4, 25 og 26 i Bærum kommune. Foretaket har til formål å ivareta andelshavernes interesser ved å skaffe dem tilgang til et lokale egnet for ulike aktiviteter som møter, sosialt samvær m.v., herunder som leietakere til lokalet Solhaug. Eiendommen disponeres for øvrig slik som foretakets organer finner formålstjenlig under hensyntagen til økonomi og til de sosiale og kulturelle formål som foretaket skal ivareta.
Kala AS

Lauvsprett Sa er oppført på adressen «C/o Jon Tysdahl Gullhauggrenda 40, 1354 Bærums Verk» og ble registrert 10.11.1997 som et SA.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Utleie av egen eller leid fast eiendom ellers (68209)

Styret består av 4 menn og 1 kvinne og med en gjennomsnittlig alder på 59 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 24 poeng, laveste personlige styrescore er 0 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 11,20 poeng.

Finansieringsanalyse

Dette selskapet kan forbedre sin egen finansieringsevne


Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Inkassoanalyse

Axactor logo

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

Kredittinformasjon

KREDITTLIMIT: ???
AKTUELL HENDELSE: ???
???
Kredittverdighet

Juridiske roller

 

Styreleder har ansvaret for sikkerheten

SE RISIKOANALYSEN
 

24
Styrets leder


16
Styre­medlem

16
Styre­medlem

-
Vara­medlem

-
Vara­medlem

24
Kontakt­person

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Bærekraft

Fremtiden tilhører virksomheter som tar samfunnsansvar. Investorer flytter kapitalen, staten bruker innkjøpsmakten og konsumentene tar klare produktvalg. Uten en aktiv bærekraftstrategi utsetter mange seg for stor markedsrisiko nå. Med enkle tiltak kan du redusere risiko - ta kontakt

KLIMAREGNSKAP

Staten skal nå øke vektleggingen av miljø og bærekraft i offentlige anbud til 30%. Et klimaregnskap er en god begynnelse.

SBT ANALYSE

Mange selskap ønsker nå å bidra med sin andel av jobben for å holde global temperaturøkning under 2° målet. Vi gjør analysen.

ESG RAPPORTERING

Vi setter opp en spennende Bærekraftrapport basert på standard ESG-kriterier (Environmental, Social and Corporate Governance).

TCFD RAPPORTERING

Mange selskap ønsker nå å rapportere om egen klimarisiko til det finansielle markedet. Vi gjør en detaljert risikoanalyse.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!