Sjekk kredittstatus her

Foretak

970551719
SA
Leinsida Grunneierlag Sa
Leinesida Grunneigarlag
V/ola Einar Krok Leinbakkvegen 259, 2642 Kvam

Dropp gamle utdaterte finansierings­løsninger og se på nye innovative alternativ her.


Innlandet
Nord-Fron
20.02.1995
20.02.1995
Nei
Samle grunneiere innen et geografisk område for i samarbeid å utnytte utmarksressursene som ledd i den øvrige drift av den enkelte eiendom. Dette gjøres blandt annet ved at: Grunneierlaget disponerer og utvikler medlemmenes jaktressurser innenfor Grunneierlagets område. Grunneierlaget kan få utarbeidet felles utmarksplan for utnyttelse av utmarken i området. Grunneierlaget kan pålegge og gjennomføre andre fellestiltak i området. Grunneierlaget kan utvikle eventuelle andre utmarksprodukter i området. I sitt arbeid skal Grunneierlaget tilgodese så vel grunneiernes interesser som de interesser samfunnet for øvrig har i utnyttelse av utmarksressursene, samt søke å bevare ressursene på lang sikt. Gjennom medlemmenes deltagelse i Grunneierlaget fremmes deres økonomiske interesse som grunneiere i området ved at Grunneierlaget blandt annet utvikler og omsetter jaktressurser, som gir avkasting til medlemmene. Medlemmene er Grunneierlaget viktigste medkontrahenter ved at medlemmene som grunneiere stiller arealet til rådighet for Grunneierlaget.
Styrets medlemmer hver for seg.

Leinsida Grunneierlag Sa er oppført på adressen «V/ola Einar Krok Leinbakkvegen 259, 2642 Kvam» og ble registrert 20.02.1995 som et SA.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Andre kombinerte tjenester tilknyttet eiendomsdrift (81109)

Styret består av 3 menn og ingen kvinner og med en gjennomsnittlig alder på 48 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 17 poeng, laveste personlige styrescore er 16 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 16,67 poeng.

Finansieringsanalyse

Dette selskapet kan forbedre sin egen finansieringsevne


Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Inkassoanalyse

Axactor logo

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

Kredittinformasjon

KREDITTLIMIT: ???
AKTUELL HENDELSE: ???
???
Kredittverdighet

Juridiske roller

 

Styreleder har ansvaret for sikkerheten

SE RISIKOANALYSEN
 

17
Styrets leder


16
Styre­medlem

17
Styre­medlem

17
Kontakt­person

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Bærekraft

Fremtiden tilhører virksomheter som tar samfunnsansvar. Investorer flytter kapitalen, staten bruker innkjøpsmakten og konsumentene tar klare produktvalg. Uten en aktiv bærekraftstrategi utsetter mange seg for stor markedsrisiko nå. Med enkle tiltak kan du redusere risiko - ta kontakt

KLIMAREGNSKAP

Staten skal nå øke vektleggingen av miljø og bærekraft i offentlige anbud til 30%. Et klimaregnskap er en god begynnelse.

SBT ANALYSE

Mange selskap ønsker nå å bidra med sin andel av jobben for å holde global temperaturøkning under 2° målet. Vi gjør analysen.

ESG RAPPORTERING

Vi setter opp en spennende Bærekraftrapport basert på standard ESG-kriterier (Environmental, Social and Corporate Governance).

TCFD RAPPORTERING

Mange selskap ønsker nå å rapportere om egen klimarisiko til det finansielle markedet. Vi gjør en detaljert risikoanalyse.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!