Sjekk kredittstatus her

Foretak

924908173
SA
Leirfjord Maskinlag Sa
C/o Erling Ottermo Gamle Mosjøveien 113, 8890 Leirfjord

Dropp gamle utdaterte finansierings­løsninger og se på nye innovative alternativ her.


Nordland
Leirfjord
08.05.2020
27.05.2020
Nei
Å fremme en arbeidsmessig og økonomisk rasjonalisering av medlemmenes gårdsdrift, samt annen virksomhet, som er naturlig knyttet til det. Dette kan blant annet gjennomføres ved felles innkjøp og bruk av maskiner og redskaper, felles bruk av de enkelte medlemmers maskiner og redskaper, samarbeid om arbeidskraft og maskiner ved utførelse av bestemte arbeidsoppgaver, samarbeid om løsning av andre oppgaver som har tilknytning til mekanisering av gårdsdrifta.
Styrets leder og ett styremedlem i fellesskap.
Din Bedriftspartner AS

Leirfjord Maskinlag Sa er oppført på adressen «C/o Erling Ottermo Gamle Mosjøveien 113, 8890 Leirfjord» og ble registrert 27.05.2020 som et SA.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Grunnarbeid (43120)

Styret består av 5 menn og ingen kvinner og med en gjennomsnittlig alder på 43 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 20 poeng, laveste personlige styrescore er 0 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 13,80 poeng.

Finansieringsanalyse

Dette selskapet kan forbedre sin egen finansieringsevne


Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Inkassoanalyse

Axactor logo

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

Kredittinformasjon

KREDITTLIMIT: ???
AKTUELL HENDELSE: ???
???
Kredittverdighet

Juridiske roller

 

Styreleder har ansvaret for sikkerheten

SE RISIKOANALYSEN
 

17
Adm. direktør


17
Styrets leder

20
Nestleder styre

16
Styre­medlem

16
Styre­medlem

-
Vara­medlem

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Bærekraft

Fremtiden tilhører virksomheter som tar samfunnsansvar. Investorer flytter kapitalen, staten bruker innkjøpsmakten og konsumentene tar klare produktvalg. Uten en aktiv bærekraftstrategi utsetter mange seg for stor markedsrisiko nå. Med enkle tiltak kan du redusere risiko - ta kontakt

KLIMAREGNSKAP

Staten skal nå øke vektleggingen av miljø og bærekraft i offentlige anbud til 30%. Et klimaregnskap er en god begynnelse.

SBT ANALYSE

Mange selskap ønsker nå å bidra med sin andel av jobben for å holde global temperaturøkning under 2° målet. Vi gjør analysen.

ESG RAPPORTERING

Vi setter opp en spennende Bærekraftrapport basert på standard ESG-kriterier (Environmental, Social and Corporate Governance).

TCFD RAPPORTERING

Mange selskap ønsker nå å rapportere om egen klimarisiko til det finansielle markedet. Vi gjør en detaljert risikoanalyse.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!