Sjekk kredittstatus her

Foretak

969294842
SA
Lensbygda og Skreiens Grunneierlag Sa
Lensbygda & Skreiens Grunneierlag
V/lars Smedshammer Øverskreien 114, 2848 Skreia
V/skreia Regnskapskontor AS, Postboks 73, 2857 Skreia

Dropp gamle utdaterte finansierings­løsninger og se på nye innovative alternativ her.


Innlandet
Østre Toten
20.02.1995
20.02.1995
Nei
Grunneierlagets formål er å forvalte og omsette andelseiernes jakt - og fangstrettigheter innenfor Lensbygda og Skreien geografiske område, nord for Toten Allmenning lodd nr. 3. Laget skal sørge for en god og bærekraftig forvaltning av storvilt og småvilt på lagets område, med sikte på best mulig økonomisk utbytte for andelseierne. Forvaltningen skal ha som siktemål å bevare viltressursene på lang sikt. Laget kan også arbeide for andelseiernes interesser i saker som angår friluftsliv, naturvern, arealplansaker og næringspolitikk

Lensbygda og Skreiens Grunneierlag Sa er oppført på adressen «V/lars Smedshammer Øverskreien 114, 2848 Skreia» og ble registrert 20.02.1995 som et SA.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Eiendomsforvaltning (68320)

Styret består av 4 menn og ingen kvinner og med en gjennomsnittlig alder på 50 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 30 poeng, laveste personlige styrescore er 16 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 20,25 poeng.

Finansieringsanalyse

Dette selskapet kan forbedre sin egen finansieringsevne


Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Inkassoanalyse

Axactor logo

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

Kredittinformasjon

KREDITTLIMIT: ???
AKTUELL HENDELSE: ???
???
Kredittverdighet

Juridiske roller

 

Styreleder har ansvaret for sikkerheten

SE RISIKOANALYSEN
 

30
Styrets leder


19
Styre­medlem

16
Styre­medlem

16
Styre­medlem

-
Kontakt­person

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Bærekraft

Fremtiden tilhører virksomheter som tar samfunnsansvar. Investorer flytter kapitalen, staten bruker innkjøpsmakten og konsumentene tar klare produktvalg. Uten en aktiv bærekraftstrategi utsetter mange seg for stor markedsrisiko nå. Med enkle tiltak kan du redusere risiko - ta kontakt

KLIMAREGNSKAP

Staten skal nå øke vektleggingen av miljø og bærekraft i offentlige anbud til 30%. Et klimaregnskap er en god begynnelse.

SBT ANALYSE

Mange selskap ønsker nå å bidra med sin andel av jobben for å holde global temperaturøkning under 2° målet. Vi gjør analysen.

ESG RAPPORTERING

Vi setter opp en spennende Bærekraftrapport basert på standard ESG-kriterier (Environmental, Social and Corporate Governance).

TCFD RAPPORTERING

Mange selskap ønsker nå å rapportere om egen klimarisiko til det finansielle markedet. Vi gjør en detaljert risikoanalyse.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!