Sjekk kredittstatus her

Foretak

970953205
SA
Levanger Taxi Sa
Levanger Taxi BA
Jernbanegata 14c, 7600 Levanger
Postboks 125, 7601 Levanger
74081400

Dropp gamle utdaterte finansierings­løsninger og se på nye innovative alternativ her.


Levanger
20.02.1995
20.02.1995
Nei
Å organisere, administrere og formidle kjøreoppdrag for medlemmene med utgangspunkt i Levanger løyvedistrikt og med Levanger Taxi som stasjoneringssted, samt markedsføre medlemmenes transporttilbud, og for øvrig ivareta og fremme medlemmenes yrkesmessige, faglige, sosiale og økonomiske interesser i forbindelse med driften, bl.a. gjennom å delta i selskap med lignende eller beslektet formål. Selskapet kan drive transportvirksomhet i egen regi, etter årsmøtets beslutning. Levanger Taxi er til enhver tid forpliktet til gjeldende vedtekter for Taxisentraler i Nord-Trøndelag, vedtatt i Fylkesrådet.
Styrets leder alene.

Levanger Taxi Sa er oppført på adressen «Jernbanegata 14c, 7600 Levanger» og ble registrert 20.02.1995 som et SA.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Drift av taxisentraler og annen formidling av persontransport (52214)

Styret består av 3 menn og ingen kvinner og med en gjennomsnittlig alder på 47 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 30 poeng, laveste personlige styrescore er 16 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 22,67 poeng.

Finansieringsanalyse

Dette selskapet kan forbedre sin egen finansieringsevne


Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Inkassoanalyse

Axactor logo

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

Kredittinformasjon

KREDITTLIMIT: ???
AKTUELL HENDELSE: ???
???
Kredittverdighet

Juridiske roller

 

Styreleder har ansvaret for sikkerheten

SE RISIKOANALYSEN
 

30
Adm. direktør


22
Styrets leder

16
Styre­medlem

30
Styre­medlem

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Bærekraft

Fremtiden tilhører virksomheter som tar samfunnsansvar. Investorer flytter kapitalen, staten bruker innkjøpsmakten og konsumentene tar klare produktvalg. Uten en aktiv bærekraftstrategi utsetter mange seg for stor markedsrisiko nå. Med enkle tiltak kan du redusere risiko - ta kontakt

KLIMAREGNSKAP

Staten skal nå øke vektleggingen av miljø og bærekraft i offentlige anbud til 30%. Et klimaregnskap er en god begynnelse.

SBT ANALYSE

Mange selskap ønsker nå å bidra med sin andel av jobben for å holde global temperaturøkning under 2° målet. Vi gjør analysen.

ESG RAPPORTERING

Vi setter opp en spennende Bærekraftrapport basert på standard ESG-kriterier (Environmental, Social and Corporate Governance).

TCFD RAPPORTERING

Mange selskap ønsker nå å rapportere om egen klimarisiko til det finansielle markedet. Vi gjør en detaljert risikoanalyse.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!