Sjekk kredittstatus her

Foretak

976076516
SA
Lia Grunneigarlag Sa
Lia Grunneigarlag
Gustav Wentzels veg 17, 2686 Lom

Dropp gamle utdaterte finansierings­løsninger og se på nye innovative alternativ her.


Innlandet
Lom
13.02.1996
24.11.1997
Nei
Å forvalte og omsette medlemmenes jakt- og fiskerettigheter innenfor Lia grunneigarlag sitt område. Laget skal sørge for en god og bærekratig forvaltning av storvilt, småvilt og fiske på medlemmene sitt areal, med sikte på best mulig økonomisk utbytte for andelseierne. Forvaltningen skal ha som siktemål å bevare vilt- og fiskeressursenen på lang sikt. Laget kan bidra til drift av andelsveger som gir tilkomst til utmarksomårdene innenfor Lia grunneigarlag sitt område, samt andre grunneigarretta interesser. Laget kan også arbeide for medlemmenes interesser i saker som angår friluftsliv, naturvern og arealplansaker.

Lia Grunneigarlag Sa er oppført på adressen «Gustav Wentzels veg 17, 2686 Lom» og ble registrert 24.11.1997 som et SA.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Eiendomsforvaltning (68320)

Styret består av 5 menn og 1 kvinne og med en gjennomsnittlig alder på 48 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 49 poeng, laveste personlige styrescore er 0 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 21,83 poeng.

Finansieringsanalyse

Dette selskapet kan forbedre sin egen finansieringsevne


Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Inkassoanalyse

Axactor logo

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

Kredittinformasjon

KREDITTLIMIT: ???
AKTUELL HENDELSE: ???
???
Kredittverdighet

Juridiske roller

 

Styreleder har ansvaret for sikkerheten

SE RISIKOANALYSEN
 

19
Adm. direktør


19
Styrets leder

26
Nestleder styre

18
Styre­medlem

19
Styre­medlem

49
Styre­medlem


-
Vara­medlem

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Bærekraft

Fremtiden tilhører virksomheter som tar samfunnsansvar. Investorer flytter kapitalen, staten bruker innkjøpsmakten og konsumentene tar klare produktvalg. Uten en aktiv bærekraftstrategi utsetter mange seg for stor markedsrisiko nå. Med enkle tiltak kan du redusere risiko - ta kontakt

KLIMAREGNSKAP

Staten skal nå øke vektleggingen av miljø og bærekraft i offentlige anbud til 30%. Et klimaregnskap er en god begynnelse.

SBT ANALYSE

Mange selskap ønsker nå å bidra med sin andel av jobben for å holde global temperaturøkning under 2° målet. Vi gjør analysen.

ESG RAPPORTERING

Vi setter opp en spennende Bærekraftrapport basert på standard ESG-kriterier (Environmental, Social and Corporate Governance).

TCFD RAPPORTERING

Mange selskap ønsker nå å rapportere om egen klimarisiko til det finansielle markedet. Vi gjør en detaljert risikoanalyse.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!